net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αποχαιρετά τα Grand Prix ο Stefan Bradl

Εγκαταλείπει το MotoGP

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τα Moto GP ανακοίνωσε ο Stefan Bradl, ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Aprilia από το 2015.

 
Ο Γερμανός αναβάτης των Moto GP, Stefan Bradl, ανακοίνωσε και επίσημα ότι δεν θα βρίσκεται στην κατηγορία των Moto GP, από του χρόνου. Κατά πάσα πιθανότητα, θα μεταπηδήσει στο πρωτάθλημα World Superbike, με την Honda να είναι η πιθανότερη ομάδα που θα τον δεχθεί. 

Οι λόγοι που οδήγησαν στην έξοδο του Bradl από την μεγάλη κατηγορία είναι κατά κόρον δύο: Η Aprilia έχει ήδη υπογράψει με δύο αναβάτες για του χρόνου, τους Sam Lowes και Aleix Espargaro, ενώ οι διαπραγματεύσεις του Γερμανού με την Avintia Ducati δεν καρποφόρησαν. 

«Του χρόνου δεν θα είμαι στους αγώνες Grand Prix. Εκτιμώ πάρα πολύ τις προσπάθειες από την Avintia, που συνεχώς βελτίωναν την προσφορά τους προς εμένα, αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν ταίριαζαν και δεν υπήρξε συμφωνία» δήλωσε ο Stefan Bradl. 

Πιθανόν ο Bradl να μην είναι ο μόνος αναβάτης που μετακινείται από τα GP στα World Superbikes, καθώς ακούγεται ότι και ο Eugene Laverty θα κάνει την μετάβαση, στο τέλος της χρονιάς. 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ