EICMA 2023: Τέλος εποχής για το CB 500X, καλωσορίστε το ΝΧ 500

EICMA 2023: Τέλος εποχής για το CB 500X, καλωσορίστε το ΝΧ 500

To ΝΧ 500 αντικαθιστά πλέον το CB 500X. Έχει νέα εμφάνιση καινούργια οθόνη 5 ιντσών, είναι ελαφρύτερο και εφοδιάζεται με traction control.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η ονομασία CB 500X θα αποτελεί παρελθόν για τη Honda με το δημοφιλές μοντέλο να μετονομάζεται σε ΝΧ 500. Έρχεται με νέα, πιο περιπετειώδη εμφάνιση που παραπέμπει στο Transalp, επανασχεδιασμένο LED προβολέα, ενώ ο κινητήρας έχει νέα χαρτογράφηση και για πρώτη φορά το μοντέλο εξοπλίζεται με traction control, το οποίο μάλιστα μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Honda, το NX 500 ζυγίζει 196 κιλά, δηλαδή είναι 3 κιλά ελαφρύτερο από το CB 500X. Εφοδιάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών της Showa, τεχνολογίας Separate Function Fork - Big Piston (SFF-BP) και αμορτισέρ με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου σε 5 θέσεις.
 



Από πλευράς εξοπλισμού έχουμε νέα έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών με 3 interfaces, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να είναι ευανάγνωστη σε έντονη ηλιοφάνεια, και φυσικά θα έχει το σύστημα συνδεσιμότητας Honda RoadSync για πλοήγηση στροφή – στροφή και διαχείριση κλήσεων, μουσικής και μηνυμάτων. Τέλος, εφοδιάζεται με το σύστημα ESS (Emergency Stop Signal) που κάνει τα πίσω φλας να αναβοσβήνουν σε απότομη επιβράδυνση προειδοποιώντας του οδηγούς που ακολουθούν.     

Για το ΝΧ 500 η Honda θα έχει 4 πακέτα εξοπλισμού (Adventure, Travel, Urban και Comfort) που θα περιλαμβάνουν γνήσια αξεσουάρ, ανάλογα με τη χρήση που σκοπεύει να κάνει ο ιδιοκτήτης.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »