EICMA 2023: Τα μοντέλα της Tinbot

EICMA 2023: Τα μοντέλα της Tinbot

Βλέπουμε από κοντά την RS1, τη ναυαρχία της Tinbot με σπορ οδηγική συμπεριφορά και ικανότητες. Δύο εκδόσεις της ES1 Pro, μια με ακτινωτές ζάντες και τροχό 21" μπροστά και μια με 17" ζάντες από χυτό αλουμίνιο. Παρόν και το F8 Dual Range, το ρετρό ηλεκτρικό σκούτερ.

Η ηλεκτροκίνηση εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και με τους αναβάτες να ζητούν περισσότερη, αυτονομία, δύναμη και τελική ταχύτητα σε πιο προσιτά πακέτα, οι κατασκευαστές καλούνται να ανταποκριθούν με φρέσκιες προτάσεις που κάνουν εύκολες και σβέλτες τις μετακινήσεις. Μια από τις εταιρείες που έκαναν σχετικά πρόσφατα την εμφάνισή τους στην Ελληνική αγορά είναι η Γερμανική Tinbot, με τα μοντέλα της να έρχονται στην Ελλάδα μέσω της Electric Moto Hellas, η οποία από το 2018 ενημερώνει τους αναβάτες για τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης και εισάγει στη χώρα μας από ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες για Α2 δίπλωμα, έως ηλεκτρικά σκούτερ που οδηγούνται χωρίς δίπλωμα.

Στην EICMA του 2023, η Tinbot δήλωσε το παρόν, εκθέτοντας μοντέλα από τη γκάμα της και εμείς ρίχνουμε μια ματιά σε αυτά που ξεχωρίζουν, ενώ πολλά εξ αυτών είναι ήδη διαθέσιμα στην ελληνική αγορά. 

Σελίδα 2Tinbot RS1
Σελίδα 3 Tinbot ES1 Pro On Road/Enduro
Σελίδα 4Tinbot F8 Dual Range