net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι δήλωσε ο Pol Espargaro για τον αγώνα του Assen;

Δύσκολα για τη Yamaha

Ο Pol Espargaro μίλησε σχετικά με τον αγώνα του Assen, τον οποίο χαρακτήρισε ως μια «δύσκολη ημέρα για τα Yamaha», αν και είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμά του.

 
O Pol Espargaro, αναβάτης για την Monster Yamaha Tech 3, τερμάτισε στην 4η θέση του Grand Prix του Assen, όντας τρίτος για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του δεύτερου αγώνα. 

Ο Ισπανός αναβάτης μίλησε σχετικά με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναβατών της Yamaha, θεωρώντας ότι ο αγώνας του Assen ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την εταιρεία: «Ο Valentino έπεσε, ο Lorenzo τερμάτισε δέκατος, ο Bradley (Smith) έπεσε επίσης, οπότε δεν ήταν εύκολο να είσαι αναβάτης Yamaha σήμερα.»

Ο Espargaro δήλωσε ότι και αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα με την πρόσφυση και την αίσθηση από τα ελαστικά του, λέγοντας ότι η αλλαγή σε μαλακή γόμα βελτίωσε την κατάσταση: «Με το σκληρό έπρεπε να περιμένω την πίστα να αρχίσει να στεγνώνει. Όταν στέγνωσε για λίγο, στον πρώτο αγώνα, μπόρεσα να φτάσω πολλούς αναβάτες. Μετά ξεκίνησε να βρέχει πάλι και έπρεπε να σταματήσουμε. Με το μαλακό λάστιχο στον δεύτερο αγώνα ένιωσα πολύ, πολύ καλύτερα.»

Ο Pol έχασε την Τρίτη του θέση και την πιθανότητα να κερδίσει το πρώτο του Podium στην μεγάλη κατηγορία, από τον αντίπαλό του στα Moto2, Scott Redding. Μιλώντας για αυτόν ο αναβάτης της Monster Yamaha παραδέχθηκε ότι ήταν πιο αργός: «O Scott ήταν γρηγορότερος. Απλά περίμενε πίσω μου μέχρι τους τελευταίους γύρους για να με περάσει και να κερδίσει το βάθρο. Το ήξερα και δεν μπορούσα να κάτι κάνω παραπάνω!» 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ