net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ξεπρόβαλε ο ιταλόφιλος Ταϊλανδός.

Αναμφίβολα η ωραία της περατζάδας.

Προβολάκι με LED, εκτυφλωτικές τρικολόρε ζάντες.

Το μονόσελο μυρίζει Αγγλία των 1960ς.

Αν δε βάλουμε εδώ που γυαλίζει μια ιταλική σημαία, τότε πού;

Τον τιμήσαμε δεόντως τον κατάλογο carbon αξεσουάρ της Ducati.

Πανέμορφη ουρά.

Βάλτο κόντρα στον ήλιο και στράβωσέ τους όλους.

Ένα με τη συννεφιά.

Ducati S4R Cromo Racer

Συνήθως από τη Νοτιοανατολική Ασία περιμένουμε custom παπιά και scooter, αλλά τώρα που οι εκεί αγορές ανοίγουν να που κάποιοι αρχίζουν να εκδηλώνουν τα ιταλόφιλα αισθήματά τους μεγαλοφώνως.

 
Το συγκεκριμένο Ducati S4R μας έρχεται από την Ταϊλάνδη και είναι ό,τι πρέπει για να ανοίξει το μάτι και να ονειρευτεί ανοικτούς δρόμους - άντε, ανοικτές πίστες έστω. Πληροφορίες δε συνοδεύουν τις φωτογραφίες που συναντήσαμε, αλλά το πράγμα είναι μάλλον προφανές και δε χρειάζεται και πολλά λόγια.

Πετάει μάτια η χρωμίωση στις κλασικές επιλογές ρεζερβουάρ και ουράς, ομοίως στο χωροδικτύωμα και τα φτερά, αλλά πάνω από όλα ξεχωρίζουν οι τρικολόρε ζάντες αλά ιταλική σημαία.

Μετά έχουμε τα συνήθη, ήτοι ανθρακονημάτινα καπάκια desmo και συμπλέκτη, πολυρυθμιζόμενα μαρσπιέ, ergal σπαστές μανέτες, γκριπ Rizoma και ένα ζευγάρι τρελές εξατμίσεις που μοιάζουν κολλημένες στο χέρι - ή το εργαστήρι κάποιου τρελού dottore ingegniere.

Μακάρι να είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε τον δικύλινδρο των 996 κ.εκ. να βρυχάται, κάτι που σίγουρα κάνει με μεγάλο σουξέ στην Ταϊλάνδη όπου θα συνιστά ένα ακόμη πιο σπάνιο θέαμα συγκριτικά με τους δρόμους της Ευρώπης.

 

DUCATI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ