Πλούσιος εξοπλισμός – Ποιοτικά περιφερειακά

    Πλούσιος εξοπλισμός – Ποιοτικά περιφερειακά

    Το VΙRTUS 125 είναι "προικισμένο" με πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπως το έξυπνο σύστημα keyless με ηλεκτρικό κλείδωμα/ξεκλείδωμα της σέλα και της τάπας του ρεζερβουάρ. Η έγχρωμη LCD οθόνη προβάλλει όχι μόνο τις απαραίτητες βασικές πληροφορίες, αλλά και πλήθος συμπληρωματικών ενδείξεων όπως η εξωτερική θερμοκρασία και ένα πληρέστατο tripcomputer.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


    Στο στάνταρ εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνονται η παροχή ρεύματος 12V στην αριστερή πλευρά των οργάνων, αλλά και η θύρα φόρτισης USB που "φωλιάζει" στο ντουλαπάκι που βρίσκεται κάτω από το τιμόνι στην αριστερή πλευρά της ποδιάς, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει το κινητό τηλέφωνο του αναβάτη και διάφορα μικροαντικείμενα. Ο κύριος αποθηκευτικός χώρος βρίσκεται κάτω από τη σέλα, μέσα στον οποίο μπορεί να χωρέσει το κράνος του αναβάτη, με τη σχάρα να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο πρακτικότητας.

    Το VΙRTUS 125 διαθέτει επίσης δύο δισκόφρενα (240mm εμπρός / 220mm πίσω) με δαγκάνες της J.Juan (ακτινική τριπίστονη μπροστά) και δίσκους τύπου "μαργαρίτα", ενώ φυσικά υπάρχει και σύστημα συνδυασμένης πέδησης (CBS) που φροντίζει για το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας κατά την πέδηση. Οι μανέτες των φρένων είναι ρυθμιζόμενες σε πέντε θέσεις, με το VIRTUS 125 να αποτελεί ένα από τα ελάχιστα scooters της κατηγορίας του με τέτοια δυνατότητα.
     

     

    Σελίδα 1DAYTONA VIRTUS 125 - Αdventure στην πόλη!
    Σελίδα 2Αποδοτικός, υγρόψυκτος, κινητήρας
    Σελίδα 3Δυναμική και εντυπωσιακή εμφάνιση
    Σελίδα 4Πλούσιος εξοπλισμός – Ποιοτικά περιφερειακά
    Σελίδα 5Τιμή
    Σελίδα 6Τεχνικά χαρακτηριστικά

    DAYTONA: Εξουσιοδοτημένο service SYM-DAYTONA