net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα ελληνική ιστοσελίδα της CFMOTO είναι εδώ και σας περιμένει για να εξερευνήσετε τα μοντέλα της.

Μπείτε στο κόσμο της CFMOTO και ανακαλύψτε τα οχήματα που θα καλύψουν ένα τεράστιο φάσμα των αναγκών σας.

CFMOTO: Νέα ελληνική ιστοσελίδα

Η TEOMOTO Α.Ε. συνεχίζει να επενδύει στην ελληνική αγορά δημιουργώντας μία νέα ιστοσελίδα για την γκάμα της CFMOTO, τα οχήματα της οποίας είναι διαθέσιμα στο κοινό μέσω του δικτύου της.

 
Η CFMOTO, πλέον μία από τις σημαντικές και αξιόπιστες εταιρείες ATV, έχει τη δική της ιστοσελίδα η οποία απευθύνεται αποκλειστικά στο ελληνικό κοινό, τη cfmoto.com.gr.

Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον, με αισθητική ταιριαστή με το στιλ της CFMOTO, ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί εύκολα και γρήγορα και να γνωρίσει όλη τη διαθέσιμη γκάμα. Το νέο site σάς επιτρέπει να γνωρίσετε τα μοντέλα της σε βάθος με αναλυτική παρουσίαση των χαρακτηριστικών και του πλούσιου εξοπλισμού τους, καθώς και με ένα πλήθος φωτογραφιών και video. Μπείτε στο κόσμο της CFMOTO και ανακαλύψτε τα οχήματα που θα καλύψουν ένα τεράστιο φάσμα των αναγκών σας: από τη sport all-terrain οδήγηση και την μετακίνηση και αναψυχή στις διακοπές, έως τη χρήση σε εργασίες υπαίθρου.

Από το 1989 που ιδρύθηκε, η CFMOTO έχει εξελιχθεί σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές Powersport και Utility οχημάτων στον κόσμο, με ένα εκτενές παγκόσμιο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 70 χώρες.

Έχοντας αναπτύξει 98 μοντέλα και 51 πρωτότυπους κινητήρες στα 26 χρόνια λειτουργίας της, η CFMOTO διαθέτει σήμερα μια ευρεία γκάμα οχημάτων ATV, UTV, SSV, μοτοσυκλετών και scooter.

Αξιόπιστα, δυνατά, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο, δυναμικό σχεδιασμό, τα μοντέλα CFMOTO διατίθενται σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, σε ένα πραγματικά value-for-money πακέτο.

Τα οχήματα της CFMOTO εισάγονται αποκλειστικά από τη LION HELLAS Α.Ε. και διατίθενται μέσω του δικτύου της θυγατρικής της, ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ