net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παράδειγμα προς αποφυγή.

Ατύχημα - παράδειγμα προς αποφυγή

Ναι στη διήθηση, όχι όμως με τον ανεύθυνο, και ανεγκέφαλο τρόπο που θα δείτε στο βίντεο. Γιατί όταν ελίσσεσαι ανάμεσα σε σχεδόν σταματημένα αυτοκίνητα με τέρμα γκάζι, το σοβαρό ατύχημα είναι θέμα χρόνου.

 
Αντικοινωνικός, ανεύθυνος, ανεγκέφαλος, και τρομερά επικίνδυνος για τον ίδιο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Αναβάτης GSX-R 1000 στη Ρωσία οδηγεί με τον πιο τρομακτικά ηλίθιο τρόπο που μπορεί κανείς να φανταστεί, καταγράφοντας τα πάντα με μια on-board camera.

Σύμφωνα με τον Ρώσο ιδιοκτήτη του καναλιού όπου ανέβηκε το βίντεο πριν 10 μήνες, ο αναβάτης του GSX-R 1000 ήταν 16 χρόνων, δίχως δίπλωμα! Όπως και να έχει, το βίντεο είναι πραγματικά φρικαλέο, ενώ ο αναβάτης την έβγαλε πολύ πιο καθαρή από ότι θα νόμιζε κανείς, αφού έσπασε μόνο το χέρι του σύμφωνα με τις αναφορές, πειράζοντας και κάποια νεύρα σε αυτό.

Το βίντεο αποτελεί ένα πολύ καλό οδηγό για το πώς να ΜΗΝ οδηγείς, εμπεριέχοντας σχεδόν όλα τα "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ" που μπορούμε να σκεφτούμε. Τεράστια διαφορά ταχύτητας οχημάτων, περάσματα από δεξιά, ακραία επιθετική οδήγηση, και σφήνες με όλα. Το ατύχημα είναι σίγουρο, το μόνο που δε γνωρίζεις είναι το πότε.

Παρακαλούμε να είστε κόσμιοι στα σχόλια σας. 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ