net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Christini AWD 450 Military Edition
Διαβάστηκε από 9331 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης: 27/3/2013
Η Christini παρουσίασε την έκδοση Military του AWD 450, το οποίο διαθέτει σύστημα κίνησης στους δυο τροχούς και χρησιμοποιείται κατά κόρον από το στρατό των ΗΠΑ.

Η μοτοσικλέτα της εταιρείας, AWD 450, δεν είναι καινούργια – ούτε βέβαια και το σύστημα κίνησης και των δύο τροχών. Η νέα έκδοση αυτή, όμως, διαθέτει και εξοπλισμό που μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμος ακόμη και στον πόλεμο! Φυσικά, οι υπεύθυνοι δεν παρακινούν τους ιδιοκτήτες της μοτοσικλέτας να τη χρησιμοποιήσουν σε πολεμικές επιχειρήσεις (εξάλλου, ο στρατός ήδη προμηθεύεται την απλή έκδοση του AWD), αλλά υποστηρίζουν ότι μπορεί να αντεπεξέλθει κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Οι επιδόσεις της βρίσκονται στα πλαίσια της κατηγορίας, χάρη στον ισχυρό υγρόψυκτο κινητήρα των 450 κ.εκ., ενώ το αλουμινένιο πλαίσιο και οι αναρτήσεις των Marzocchi και Paioli προσφέρουν ακαμψία και σταθερότητα σε κάθε έδαφος. Επιπλέον, η κίνηση στους δύο τροχούς εξασφαλίζει πως ελάχιστα εμπόδια θα σταθούν στο δρόμο του AWD.

Αυτό που κάνει, όμως, την έκδοση Military να ξεχωρίζει είναι ο έξτρα εξοπλισμός της. Αν και μετράει περισσότερες από 40 (!) προσθήκες, αυτές που ξεχωρίζουν είναι οι βαλίτσες στο πίσω μέρος (οι οποίες περιέχουν δεκάδες εργαλεία), το GPS, τα προστατευτικά σε κινητήρα, αναρτήσεις, φρένα και αλλού, τα αναβαθμισμένα μέρη, όπως η μπαταρία και το ψυγείο και τα ελαστικά γεμάτα με ειδικό αφρό, ώστε να μην τρυπάνε. Αν θέλετε να δείτε όλες τις προσθήκες που έγιναν στην έκδοση Military, δείτε εδώ.

Η Christini έχει ήδη διαθέσιμη προς πώληση τη συγκεκριμένη έκδοση, αν και δεν έχει ανακοινώσει τιμή (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία) και ήδη την έχουν προτιμήσει κάποια σώματα ασφαλείας των ΗΠΑ, όπως rangers και αστυνομικοί απομακρυσμένων περιοχών.


Τα "ψαχτήρια" του Mototriti.gr
(Όλες οι πληροφορίες, για κάθε μοντέλο που σας ενδιαφέρει)


 

Tags: ??????????

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
EFUN Pusa - Test | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
QJMOTOR SRC 500: Μονοκύλινδρη μοτοσυκλέτα με κλασικό design | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Sunra Robo-S: Test | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Γιορτάζει η Piaggio τα 140 χρόνια της με ειδική έκδοση της GTV | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Κύκνειο άσμα για την Yamaha R1 με το ειδικό μοντέλο Rea | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Έρχεται το νέο Dollar από την Kymco στα 125 & 150cc | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
KTM: Νέα SX και SX-F 2025 | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
MV Agusta Enduro Veloce: Τα χαρακτηριστικά του πρώτου Adventure της εταιρείας | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Επίσημη πανελλήνια παρουσίαση του Kove 800X Pro | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Παρουσιάστηκαν οι 5 νέες Scout της Indian | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ