net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ευέλικτο και προβλέψιμο, το παπί της Daelim είναι ό,τι πρέπει για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη.

Daelim Ace 110: Ξεχνάς το βενζινάδικο!

Τιμή: 1.595 ευρώ

Το ανανεωμένο παπί της Daelim φέρει φιμέ πλέον κρύσταλλο για το εμπρός φωτιστικό σώμα, βελτιωμένο πίνακα οργάνων με λευκό καντράν (ένδειξη ταχύτητας και στάθμης καυσίμου) και νέα γραφικά στα πλαστικά του.

Ο αερόψυκτος κινητήρας του Ace αποδίδει 7,5 ίππους και 0,93 Kgm ροπής στις 7.500 και 5.750 σ.α.λ. αντίστοιχα και συνδυάζεται με 4τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων. Για τα φρένα έχουν χρησιμοποιηθεί δύο μεγάλοι δίσκοι με τον μπροστινό να φέρει διπίστονη δαγκάνα και τον πίσω δαγκάνα μονού εμβόλου.

Μέσα στην πόλη, το παπί της Daelim δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας. Κινείται ταχύτατα, ανεξάρτητα μποτιλιαρίσματος, χωρίς να κουράζει στους ελιγμούς, με το κοντό σε κλιμάκωση κιβώτιο να προσφέρει ζωντανές επιταχύνσεις και τα φρένα να παίζουν άριστα το ρόλο τους. Εντύπωση προκαλεί και η ιδιαίτερα μικρή κατανάλωση βενζίνης. Με μόλις 2,3 λίτρα ανά 100 χλμ. είναι από τα οικονομικότερα στην κατηγορία και δεν αφήνει κανένα περιθώριο για σχόλια. Τέλος, οι μαλακές αναρτήσεις απορροφούν ικανοποιητικά τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και το στιβαρό πλαίσιο δημιουργεί μία άκρως θετική και προβλέψιμη οδηγική συμπεριφορά.

Κινητήρας: 4Τ, 1Κ, Α/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 109
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 7,5/7.500
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 0,93/5.750
Βάρος (κιλά): Δ.Α.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ