net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ακολουθεί το οικογενειακό look τόσο του μεγάλου ZX-10R όσο και του μικρότερου Ninja 300R. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Στο ίδιο επιθετικό και αιχμηρό μοτίβο με το εμπρός κινείται και το πίσω μέρος του νέου ZX-6R.

Μεγάλη LCD οθόνη και αναλογικό ταχύμετρο για τον νέο πίνακα οργάνων που φέρει και shift light.

Η σέλα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσφέρει σωστή στήριξη στη μέση κατά την επιτάχυνση και να μην εμποδίζει την κίνηση του αναβάτη στις στροφές.

Σχεδίαση/εργονομία: Εντυπωσιακό και φιλικό

Σχεδιαστικά το νέο μοντέλο του Ιάπωνα κατασκευαστή κινείται στα χνάρια του ZX-10R, κάτι που γίνεται εμφανές ειδικά στο ρύγχος της μοτοσικλέτας. Τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα φέρουν προτζέκτορες για τη μικρή και τη μεγάλη σκάλα και στις άκρες τους έχουν τοποθετηθεί τα φώτα θέσης. Τα πλαϊνά πλαστικά του φέρινγκ έχουν περιορισμένες διαστάσεις και σε αυτά έχουν ενσωματωθεί και τα φλας.

Στην αιχμηρή ουρά που ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το εμπρός μέρος έχει τοποθετηθεί ένα πολύ προσεγμένο αισθητικά LED φωτιστικό σώμα. Όσον αφορά την εργονομία η Kawasaki δεν προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στη θέση οδήγησης σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Ωστόσο, προσπάθησε να βελτιώσει την ευκολία με την οποία ο αναβάτης μπορεί να κινηθεί πάνω στη σέλα κάνοντας την τελευταία πιο στενή στην περιοχή που συναντά το ρεζερβουάρ το οποίο έχει επίσης στενέψει σε αυτό το σημείο.

Ο πίνακας οργάνων αποτελείται από ένα μεγάλο αναλογικό στροφόμετρο και μία πολλαπλών ενδείξεων LCD οθόνη που απεικονίζει την επιλεγμένη ταχύτητα στο κιβώτιο, φέρει δύο μερικούς χιλιομετρητές, ρολόι, ένδειξη στιγμιαίας και μέσης κατανάλωση, δείκτη βενζίνης και θερμοκρασίας ψυκτικού και ενδείξεις για το Traction Control και τη χαρτογράφηση του ψεκασμού, ενώ διαθέτει και δείκτη οικονομικής οδήγησης.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ