autotriti.gr motoaccess.gr aboutthessaloniki.gr 4green.gr

facebook twitter youtube

To επαναστατικό Honda «UNI-CUB»
Διαβάστηκε από 2166 αναγνώστες
Τη νέα συσκευή προσωπικής μετακίνησης UNI-CUB παρουσίασε η Honda, που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αρμονική συνύπαρξη του χρήστη με τον περιβάλλοντα χώρο του.
Με συμπαγείς διαστάσεις και άνετη σέλα, το UNI-CUB παρέχει ελευθερία κινήσεων προς όλες τις κατευθύνσεις αντίστοιχη με το ανθρώπινο βάδισμα. Ενσαρκώνοντας την εξέλιξη της συσκευής προσωπικής μετακίνησης U3-X που παρουσίασε η Honda το 2009, το UNI-CUB υιοθετεί την αποκλειστική τεχνολογία ελέγχου ισορροπίας της Honda και το πρώτο στον κόσμο ομοιοκατευθυντικό σύστημα περιστροφής τροχού (Honda Omni Traction Drive System). Οι τεχνολογίες αυτές επιτρέπουν στο χρήστη να ελέγχει την ταχύτητα, να κινείται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, να στρίβει και να σταματά, όλα με απλή μετατόπιση του βάρους του. Επειδή ο χρήστης κινείται ελεύθερα εμπρός, πίσω, πλάγια και διαγώνια, μπορεί να ελίσσεται γρήγορα και εύκολα μέσα στο πλήθος.

Επιπλέον, οι συμπαγείς διαστάσεις του UNI-CUB επιτρέπουν στο χρήστη να ακουμπά τα πόδια του στο έδαφος και να παραμένει στο ίδιο ύψος με τους πεζούς. Αυτό σημαίνει ότι συνυπάρχει αρμονικά με τον περίγυρο, ενώ κινείται ελεύθερα και άνετα σε εσωτερικούς χώρους και ανάμεσα σε άλλα άτομα που βρίσκονται εν κινήσει. Από τον Ιούνιο του 2012, η Honda θα δοκιμάσει το UNI-CUB σε ειδικό πρόγραμμα DEMO σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο της Ιαπωνίας για τις Αναδυόμενες Επιστήμες και την Καινοτομία. Εκτός από τη βιωσιμότητα της συσκευής UNI-CUB για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, το project θα διερευνήσει τις πρακτικές εφαρμογές της σε διαφορετικά περιβάλλοντα στην Ιαπωνία και άλλες χώρες.

Η τεχνολογία ελέγχου ισορροπίας του UNI-CUB αποτελεί τμήμα της οικογένειας τεχνολογιών Honda Robotics, που βασίζεται στην έρευνα για τα ανθρωποειδή ρομπότ της Honda, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός σε όλους ASIMO. Στο μέλλον, η Honda θα συνεχίσει την ενεργή έρευνα & ανάπτυξη τεχνολογιών μετακίνησης επόμενης γενιάς, με σκοπό πάντα να προσφέρει σε όλο και περισσότερους ανθρώπους τη χαρά και την απόλαυση της ελευθερίας κίνησης.

Βασικές προδιαγραφές του UNI-CUB

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ) 520 x 345 x 745 mm
Ύψος σέλας 745 – 825 mm
Τύπος μπαταρίας Μπαταρία ιόντων λιθίμου
Μέγιστη ταχύτητα 6 km/h
Αυτονομία 6 km
Περιβάλλον εφαρμογής Εσωτερικοί χώροι χωρίς μπαριέρες

Tags: HONDA | ECO-moto-news

περισσότερα νέα & άρθρα »
HONDA - Τελευταία νέα
honda - Στην Κρήτη θα μεταβούν τα μέλη του Hellas Transalp Club, στις 21-23 Ιουνίου για την 13η πανελλήνια συγκέντρωση η οποία όπως κάθε χρόνο πραγματοποιείται του Αγίου Πνεύματος.
Hellas Transalp Club: Στην Κρήτη η 13η!
ΕΛΛΑΔΑ: (20/6/2013)
Στην Κρήτη θα μεταβούν τα μέλη του Hellas Transalp Club, στις 21-23 Ιουνίου για την 13η πανελλήνια συγκέντρωση η οποία όπως κάθε χρόνο πραγματοποιείται του Αγίου Πνεύματος.

honda - Με το ολοκαίνουριο SH, η Honda πήρε την άκρως επιτυχημένη φόρμουλα της σειράς, τη βελτίωσε στα σημεία και παρουσίασε ένα scooter που θα κυριαρχήσει στη συγκεκριμένη κατηγορία τα επόμενα χρόνια. Όπως και το προηγούμενο.
Δοκιμή: Honda SH 150i Top Box ABS
ΟΔΗΓΟΥΜΕ
Με το ολοκαίνουριο SH, η Honda πήρε την άκρως επιτυχημένη φόρμουλα της σειράς, τη βελτίωσε στα σημεία και παρουσίασε ένα scooter που θα κυριαρχήσει στη συγκεκριμένη κατηγορία τα επόμενα χρόνια. Όπως και το προηγούμενο.

honda - Ευέλικτη η Honda, προσαρμόζεται στις νέες ευρωπαϊκές συνθήκες. Με ένα modular concept, παρουσιάζει 3 νέες μοτοσικλέτες με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Sport, οικονομικές, και φιλικές.
Αποστολή: Honda CBR 500R / CB 500F
ΟΔΗΓΟΥΜΕ
Ευέλικτη η Honda, προσαρμόζεται στις νέες ευρωπαϊκές συνθήκες. Με ένα modular concept, παρουσιάζει 3 νέες μοτοσικλέτες με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα. Sport, οικονομικές, και φιλικές.

honda - Η Honda έχει βάλει στόχο να κυριαρχήσει στην Ινδική αγορά τα επόμενα δύο χρόνια ως κατασκευαστής δικύκλων και για αυτό το λόγο ετοιμάζει άλλο ένα ολοκαίνουριο μοντέλο.
Honda: Νέο δίκυκλο για την Ινδία
SCOOP
Η Honda έχει βάλει στόχο να κυριαρχήσει στην Ινδική αγορά τα επόμενα δύο χρόνια ως κατασκευαστής δικύκλων και για αυτό το λόγο ετοιμάζει άλλο ένα ολοκαίνουριο μοντέλο.

honda - Την 15η Πανελλήνια Συνάντηση του στην Πλάκα του Λιτοχώρου, στις 12-14 Ιουλίου 2013 διοργανώνει το Varadero Forum στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Ολύμπιος Ζευς».
Varadero Forum: 15η Πανελλήνια Συνάντηση
ΕΛΛΑΔΑ
Την 15η Πανελλήνια Συνάντηση του στην Πλάκα του Λιτοχώρου, στις 12-14 Ιουλίου 2013 διοργανώνει το Varadero Forum στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Ολύμπιος Ζευς».

honda - Ταξιδέψαμε στη βροχερή Καταλονία και οδηγήσαμε τα νέα CB500X, NSS300 Forza και CRF 250 M.  Αν και ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, απευθύνονται στο ίδιο μοτοσικλετιστικό κοινό.
Αποστολή: 3 νέα Honda
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Ταξιδέψαμε στη βροχερή Καταλονία και οδηγήσαμε τα νέα CB500X, NSS300 Forza και CRF 250 M. Αν και ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, απευθύνονται στο ίδιο μοτοσικλετιστικό κοινό.

ECO-moto-news - Τελευταία νέα
honda - H Mission Motors παρουσίασε το Mission RS, ένα αγωνιστικό ηλεκτρικό μοντέλο, βασισμένο σε αυτό που κέρδισε τον ηλεκτρικό αγώνα το 2011 στη Laguna Seca με τον Steve Rapp στη σέλα του.
Παρουσιάστηκε το νέο Mission RS
ECO-moto-news
H Mission Motors παρουσίασε το Mission RS, ένα αγωνιστικό ηλεκτρικό μοντέλο, βασισμένο σε αυτό που κέρδισε τον ηλεκτρικό αγώνα το 2011 στη Laguna Seca με τον Steve Rapp στη σέλα του.

honda - Η Vectrix ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη μοτοσικλέτα στη γκάμα της, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από ηλεκτρικά scooter. Το μόνο που έχουμε για αυτή, όμως, είναι ένα teaser.
H πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα της Vectrix
ECO-moto-news
Η Vectrix ετοιμάζεται να παρουσιάσει την πρώτη μοτοσικλέτα στη γκάμα της, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από ηλεκτρικά scooter. Το μόνο που έχουμε για αυτή, όμως, είναι ένα teaser.

honda - Η Vectrix παρουσίασε ένα νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο για την αγορά της Β. Αμερικής. Πρόκειται για το ES-3, το οποίο έχει δύο κινητήρες στο πίσω μέρος – έναν για κάθε τροχό!
Νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο από τη Vectrix
ECO-moto-news
Η Vectrix παρουσίασε ένα νέο ηλεκτρικό τρίκυκλο για την αγορά της Β. Αμερικής. Πρόκειται για το ES-3, το οποίο έχει δύο κινητήρες στο πίσω μέρος – έναν για κάθε τροχό!

honda - Μια νέα εφεύρεση έρχεται από τον εφευρέτη του ριζοσπαστικού Segway, Dean Kamen! Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό scooter με ένα τροχό που ισορροπεί χάρη στο γυροσκοπικό φαινόμενο.
Ηλεκτρικό μονόκυκλο από τον εφευρέτη του Segway!
ECO-moto-news
Μια νέα εφεύρεση έρχεται από τον εφευρέτη του ριζοσπαστικού Segway, Dean Kamen! Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό scooter με ένα τροχό που ισορροπεί χάρη στο γυροσκοπικό φαινόμενο.





ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  |  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  |  BEST BUY


Νέες τιμές - Προσφορές
APRILIA:SR Motard από 1.660!


riderscan







DEALERS
ΕΜΠΟΡΟΙ
KTEO
ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
ΑΣΦΑΛΙΣΗ
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ
Ελαστικά
ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ
ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

www.autotriti.gr
www.autotritipro.gr
autotriti-aggelies.gr
www.autoaccessories.gr
www.mototriti.gr
www.motoaccessories.gr
www.4green.gr
www.xrimatistirio.gr
Εγγραφή στο Newsletter του mototriti.gr

Autotriti.gr
Στα σκαριά το 5θυρο ΜΙΝΙ | SCOOP
Ανανέωση για το Renault Koleos | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Έρχεται το νέο Audi R8, το 2015 | ΔΙΕΘΝΗ
Το νέο Mazda 3 έρχεται… μέσω Xbox; | ΔΙΕΘΝΗ
Οδήγηση και εγκυμοσύνη | ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
H Mercedes CLA45 φοβίζει και λύκο! | ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Η Ε. Ζουγανέλη στη Μονή Λαζαριστών | about ΘΕΣ/ΚΗ
Οδηγούμε: Νέο Kia pro_ceed GT | ΟΔΗΓΟΥΜΕ
περισσότερα »
 
Autotritipro.gr
Πρόστιμα 20.000 ευρώ στα ταξίμετρα | ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκτός κέντρου τα φορτηγά τις ώρες αιχμής | ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αυξημένη αμοιβή ζητούν οι γιατροί… | ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Το Fiat Scudo ανανεώνεται | ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
Νέα συνεργασία για Iveco - Gazprom | ΔΙΕΘΝΗ
Τα πράσινα πασπαρτού της πόλης | ΤΙΜΕΣ
Νέα εποχή για τη Renault Trucks | ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
2 εκ. οχήματα για την Mercedes Βραζιλίας | ΔΙΕΘΝΗ
περισσότερα »
 
Autotriti-asfaleies.gr
Στην Interamerican το βραβείο «World Finance»
Η Anytime χορηγός του Circuit ΦΙΛΠΑ
Carglass: Αμεση και εγγυημένη αντικατάσταση
Τι ποσά καλύπτει η Νομική Προστασία
Συνεργασία INTERAMERICAN και ΦΙΛΗΣGLASS
Ταξίδι στο εξωτερικό: Τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος
Aσφάλιστρα με έκπτωση έως και 20%
ΕΑΕΕ: Μείωση στην παραγωγή ασφαλίστρων
περισσότερα »
Mototriti.gr
Κυριακή 23 Ιουνίου. Trackday στα Μέγαρα. | ΕΛΛΑΔΑ
Διασημότητες και Vespa. Ένας διαχρονικός έρωτας | ΔΙΕΘΝΗ
Hellas Transalp Club: Στην Κρήτη η 13η! | ΕΛΛΑΔΑ
Kόντρα στον άνεμο | ΔΙΑΦΟΡΑ
Δοκιμή: Honda SH 150i Top Box ABS | ΟΔΗΓΟΥΜΕ
Πώς λειτουργεί: Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Μείωση θανάτων από τροχαία στην Ευρώπη | ΔΙΕΘΝΗ
H Superbmotos-Tsesmelis στα Μέγαρα | ΕΙΔΗΣΕΙΣ
περισσότερα »
 
4green.gr
Πιστοποιείται στο 14,6% η CIS μονάδα λεπτού υμένα της Solar Frontier | ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
«Πρωταθλητής» ηλιακής ενέργειας η Ιαπωνία για το 2013 | ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
Ολοκληρώθηκε το Συμβούλιο Υπουργών Περιβάλλοντος της ΕΕ | ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
Δύο «πράσινες» εκθέσεις μαζί… | ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
Απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας: «Τον λιγνίτη ποιος θα τον πληρώσει;» | ΕΛΛΑΔΑ & ΚΟΣΜΟΣ
περισσότερα »
 
Xrimatistirio.gr
Στα 225,26 εκατ. τα ταμειακά διαθέσιμα του ΙΚΑ-ΤΕΑΜ| Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Διαπραγματεύσεις ΔΕΠΑ-Gazprom για μείωση της τιμής του φυσικού αερίου| Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Μεγάλη συμμετοχή ξένων στην αμκ της Πειραιώς| Πρώτα ΘΕΜΑΤΑ
Η ανεργία στο επίκεντρο της Συνόδου| Οικονομία - πολιτική
Με 5,48% η Citigroup Global Markets στην Alpha Bank| Επιχειρήσεις
περισσότερα »
© 2013 mototriti.gr