net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο χώμα, και σε γρήγορα κομμάτια, το Maxxer στρίβει όπως έρχεται, πλαγιολισθαίνοντας με χάρη, διατηρώντας την αταραξία του.

Η ποιότητα είναι υπεράνω πάσης κριτικής. Γερά πλαστικά, άριστη συναρμογή μεταξύ τους, όμορφες κολλήσεις στα μέταλλα, προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Ιδιαίτερα ικανό σε κάθε περίπτωση δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ...

Kymco Maxxer 450i

Η ποιότητα είναι υπεράνω πάσης κριτικής. Γερά πλαστικά, άριστη συναρμογή μεταξύ τους, όμορφες κολλήσεις στα μέταλλα, προσοχή και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Η αισθητική του είναι μεν αρκετά αιχμηρή, αλλά όλες οι αιχμές στο τέλος γλυκαίνουν, καταλήγοντας σε καμπύλες. Τα φωτιστικά σώματα είναι προχωρημένου design, ενσωματώνοντας δύο προβολείς σε κάθε μεριά του quad, μαζί με τα φλας. Το κρύσταλλο είναι ενιαίο και διάφανο. Μόνο οι λυχνίες των φλας έχουν πορτοκαλί χρώμα. Το πρώτο πράγμα που σου τραβά το μάτι, μετά από το μοντέρνο design, είναι φυσικά οι ανεξάρτητες αναρτήσεις πίσω.

Πιέζοντας ένα από τα φρένα (είτε τις μανέτες για εμπρός και πίσω είτε το ποδόφρενο που πιάνει σε όλους τους τροχούς), πιέζεις το κουμπί της μίζας και το Maxxer έρχεται στη ζωή. Ο ψεκασμός κάνει το ρελαντί , αλλά και την αυτόματη ρύθμιση του μείγματος που παραμένει ιδανική σε όλα τα υψόμετρα εύκολη υπόθεση. Ανοίγεις το γκάζι και κατευθύνεσαι προς το χώμα. Μέχρι όμως να φτάσεις εκεί, δύο πράγματα γίνονται άμεσα αντιληπτά. Ο κινητήρας μπορεί να μην είναι τρομερός και φοβερός σε απόδοση, είναι όμως ιδιαιτέρως ζωντανός και επιταχύνει γρήγορα μέχρι την τελική του Maxxer που περιορίζεται με κόφτη στα 92 χλμ./ώρα. Σημειώστε ότι την τελική αυτή, την πιάνει και με συνεπιβάτη, ακόμα και σε ανηφόρα.

Το τιμόνι ακούει εύκολα, το Maxxer είναι πολύ ευέλικτο, αλλά και σταθερότατο μέχρι την τελική του, ενώ η πορεία του δεν επηρεάζεται από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος. Ταυτόχρονα, το μετατρόχιο είναι τόσο φαρδύ, ώστε να απομακρύνει στο υπερπέραν τις πιθανότητες τούμπας, αφήνοντάς σε ξέγνοιαστο να πλαγιολισθαίνεις με όλα στις στροφές. Στο χώμα, και σε γρήγορα κομμάτια, το Maxxer στρίβει όπως έρχεται, πλαγιολισθαίνοντας με χάρη, διατηρώντας την αταραξία του, αφήνοντας τον αναβάτη να επιλέξει γραμμή, να την αλλάξει κατά βούληση, να φρενάρει και να ανοίξει το γκάζι όσο επιθυμεί.

Τιμή: 7.800 ευρώ

Κινητήρας 4T, 1K, Υ/Ψ, 4Β
Χωρητικότητα (κ.εκ.) 442,9
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.) 33,5/7.5000
Ροπή (kgm/σ.α.λ.) 3/3.500
Βάρος (κιλά) 279

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ