net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πλήρης και με υψηλή ανάλυση η οθόνη του StreetPilot

Διατίθεται και με τηλεχειρισμό

Πλοήγηση και χαρά Garmin

Το νέο μοντέλο φορητών GPS της Garmin είναι εδώ και υπόσχεται βοήθεια πλοήγησης με ακρίβεια και με επιπλέον δυνατότητες επικοινωνίας και διασκέδασης. Το όνομά του είναι StreetPilot 2820 και θα γίνει ο καλύτερός σας φίλος τόσο στις μετακινήσεις στην πόλη όσο και στα trail rides.

 
Πόσες φορές ψάχνετε απεγνωσμένοι με τις ώρες για μια διεύθυνση κάνοντας άσκοπους κύκλους και σπαταλώντας χρόνο; Πόσες φορές δεν γνωρίζετε για την κατάσταση στις κεντρικές οδούς με αποτέλεσμα να καταλήγετε κολλημένοι στην κίνηση; Σίγουρα, όλοι έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις αμέτρητες φορές. Πείτε αντίο στους διάφορους χάρτες περιοχών, πόλεων και νομών που πιάνουν χώρο στο ντουλαπάκι και απαιτούν χρόνο για την κατανόησή τους. Ξεχάστε την εποχή που ακούγατε όλες τις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου για να μάθετε για την κίνηση, επί ματαίω. Πλέον, η λύση δίνεται με τους φορητούς δορυφορικούς πλοηγούς πόλεως, οι οποίοι πιάνουν ελάχιστο χώρο, χάρη στο μικρό μέγεθός τους, ενώ δεν απαιτούν χρόνο εύρεσης και κατανόησης της διαδρομής, μιας και αυτή γίνεται αυτόματα από δορυφόρο, και με δυνατότητα επιλογής, πολλές φορές, μεταξύ διαφόρων διαδρομών για τον ίδιο προορισμό.

Από τα πιο επιθυμητά αντικείμενα όσων αρέσκονται σε εξορμήσεις στο άγνωστο και όσων η δουλειά καλεί για καθημερινές μετακινήσεις σε διάφορες διευθύνσεις, είναι ένας φορητός δορυφορικός πλοηγός. Η Garmin, κατασκευάζοντας χρόνια συσκευές Sat-Nav, δημιούργησε το StreetPilot 2820 για να σας λύσει τα χέρια τόσο στη μοτοσικλέτα όσο και στο αυτοκίνητο.

Το 2820 έχει ενσωματωμένο Bluetooth, ήδη «φορτωμένους» οδικούς χάρτες και τη δυνατότητα ενημέρωσης κυκλοφοριακής συμφόρησης σε πραγματικό χρόνο. Με την τεχνολογία Bluetooth μπορεί να συνδεθεί με κράνος που παρέχει τέτοιου είδους ενσωματωμένη ενδοεπικοινωνία, ενώ παράλληλα δεν ακυρώνει την ταυτόχρονη σύνδεση κινητού. Με αυτόν τον τρόπο, ο οδηγός μπορεί να ακούει τις εντολές του πλοηγού και να κατευθύνει τη μοτοσικλέτα χωρίς να χάνει την οπτική επαφή με το δρόμο.
Επίσης, το νέο navigator της Garmin έρχεται με έτοιμους χάρτες πόλεως, οι οποίοι περιλαμβάνουν οδούς και βάση δεδομένων με σημεία ενδιαφέροντος (ξενοδοχεία, εστιατόρια, βενζινάδικα, ATM κ.λπ.), ενώ η οθόνη του είναι φτιαγμένη για εύκολη ανάγνωση υπό τις ακτίνες του ήλιου και παρέχει τη δυνατότητα απεικόνισης 2D και 3D. Όσον αφορά στην επιλογή των λειτουργιών του, επιτυγχάνεται μέσω της οθόνης αφής ή τηλεχειριστηρίου.
Εκτός από τους χάρτες και τα σημεία ενδιαφέροντος, στα οποία μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας επεκτάσεις, υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης εφαρμογών για να ενημερώνεστε για την κίνηση στις οδούς, για τον καιρό και να ακούτε ραδιόφωνο. Και αν αυτά σας αφήνουν αδιάφορους, τότε μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη διαδρομή σας ακούγοντας την αγαπημένη σας μουσική μέσω του MP3 player που διαθέτει.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μονάδας (ΠλάτοςxΎψοςxΒάθος - cm) 14,3x8,0x5,0
Οθόνης (ΠλάτοςxΎψος - cm) 8,4x4,3
Βάρος (γραμ.) 420

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Ανάλυση (ΠλάτοςxΎψος - pixels) 454x240
Τύπος οθόνης TFT με χρώμα WQVGA και αυτόματο φωτισμό background
Πηγή εξωτερική
Στεγανότητα Αδιάβροχο (IPX7)

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
· Φωνητικές εντολές
Ονομαστική επιφώνηση οδών και εξόδων
· Αυτόματη επιλογή της αμεσότερης διαδρομής
· Αυτόματη επανασχεδίαση διαδρομής εν κινήσει
· Επιλογή είδους διαδρομής (γρήγορη, πιο μικρή απόσταση, εκτός δρόμου)
· Ασύρματη τεχνολογία Bluetooth
· Ενημέρωση συμφόρησης μέσω FM
· Προσθήκη ατομικών σημείων ενδιαφέροντος
· MP3 player
· Υποδοχή εξόδου jack/audio line-out
· Οθόνη αφής
· Κατάλληλο για μοτοσικλέτα

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ