net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η διαδρομή θα κατευθυνθεί προς την βορειοανατολική Αττική, και θα έχει μήκος 120 χωμάτινα χιλιόμετρα.

Η πλοήγηση μπορεί να γίνει με RoadBook ή με GPS, αλλά και με καλή… παρέα!

1o φιλικό Trail Ride για το 2015

O χειμώνας μπήκε για τα καλά, τα χιόνια άσπρισαν τα βουνά, οι βροχές έφεραν λάσπη… ευκαιρία λοιπόν για ένα νέο ξεκίνημα για το 2015, στα παλιά λημέρια της Αττικής, που θα είναι αγνώριστα από ότι συνήθως!

 
Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, επηρεασμένοι από τις εκλογές και με «νωπή» εντολή, οι φίλοι των Trail Ride δίνουν ραντεβού ως συνήθως στο Limit Up στο Κρυονέρι για να ξεκινήσουν την φετινή τους πλοήγηση! 

Η διαδρομή θα κατευθυνθεί προς την βορειοανατολική Αττική, και θα έχει μήκος 120 χωμάτινα χιλιόμετρα, με αρκετές παρακάμψεις στις λίγες δυσκολίες. Στόχος όλων, να ολοκληρώσουμε την διαδρομή, ή τουλάχιστον να κάνουμε όσο πιο μεγάλο κομμάτι μπορούμε!

Στον τερματισμό στο Κρυονέρι θα βραβευθούν οι σημαντικότερες και πιο ιδιαίτερες παρουσίες, οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, η πιο παλιά, οι Rookies, οι πιο χαμένοι, οι πιο λερωμένοι, κλπ.

Η πλοήγηση μπορεί να γίνει με RoadBook ή με GPS, αλλά και με καλή… παρέα! Και φυσικά μπορούν να συμμετέχουν όλων των ειδών οι μοτοσυκλέτες που διαθέτουν στοιχειωδώς χωμάτινα ελαστικά, γουρούνες – Quad / ATV, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα σε μια επιλεγμένη μικρότερη αγωνιστική διαδρομή στα πέριξ του Κρυονερίου.

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ για τα αυτοκίνητα – buggies, 20 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες και 10 ευρώ για τα ποδήλατα – για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Να είστε όλοι εκεί, όταν η διοργάνωση θα κόψει την πίτα της, αναζητώντας τα τυχερά φλουριά! Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo Off Road Team

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ