net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Harley-Davidson στο SΜF 2017

Οι πύλες άνοιξαν για το κοινό της μοτοσυκλέτας, το Scooter Moto Festival (11-14 Μαϊου) ξεκίνησε και υπόσχεται μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση έχοντας ως πυλώνα την περσινή. Μία από τις εταιρείες που θα παραβρεθεί με περίπτερο και πολλά μοντέλα είναι η Harley-Davidson Θεσσαλονίκης.  

 
Όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter και ATV θα βρίσκονται στο SMF Θεσσαλονίκης, μαζί με πληθώρα αξεσουάρ και εξοπλισμού αναβάτη. Η άνοιξη των δύο τροχών θα σημάνει μια έκθεση που θα τα έχει όλα. Η Harley-Davidson θα συμμετάσχει κι εκείνη με τη σειρά της στην έκθεση, εντυπωσιάζοντας το κοινό.
 
H Harley-Davidson Θεσσαλονίκης, μια εταιρεία με πολύ αγαπητές μοτοσυκλέτες ανά τον κόσμο, σας δίνει την δυνατότητα να δείτε, να αξιολογήσετε & να «καψουρευτείτε» τα μοντέλα της.
 
Μήπως το όνειρο μίας Harley τελικά είναι πιο κοντά από ποτέ; Μήπως υπάρχουν μοντέλα τα οποία είναι προσιτά; Μήπως μπορείς, τελικά, να αποκτήσεις την πρώτη σου μοτοσυκλέτα και να μπεις σε μοναδικό club πιο εύκολα απ` ότι φαντάζεσαι;
 
Αυτές και άλλες πολλές απαντήσεις θα σας απαντήσουν οι υπεύθυνοι του περιπτέρου της Harley-Davidson Θεσσαλονίκης στο Scooter Moto Festival.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το https://www.facebook.com/HarleyDavidsonThessaloniki/

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ