net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Speedohealer Healtech V4

Σε όλες τις µοτοσυκλέτες το κοντέρ τους αναγράφει περισσότερα χιλιόµετρα απο τα πραγµατικά σε ενα µέσο όρο 8%, ανάλογα µε την εταιρία.

 
Ειδικά σε περιπτώσεις που ο κάτοχος έχει επέµβει στις σχέσεις µοτοσικλέτας αλλάζοντας γρανάζια σε διαφορετικά δόντια απο τα εργοστασιακά η απόκλιση µπορεί να φτάσει στο 20%. Παράδειγµα µια µοτοσυκλέτα µε τα εργοστασιακά  γρανάζια οταν πιάνει 276km το κοντέρ της δειχνει 299km και στη δεύτερη περίπτωση που έχει αλλάξει γρανάζια µικραίνοντας τις σχέσεις πιάνει πραγµατικά 239km ενώ το κοντέρ δείχνει 299km.

Το πλεονέκτηµα σε αυτη την περίπτωση είναι ότι, ο αναβάτης βλέπει περισσότερα χιλιόµετρα στο κοντέρ του, που είναι ωραίο συναίσθηµα για αυτόν. Το µεγάλο µειονέκτηµα όµως είναι οτι όταν χρειαστεί να πουλήσει την µοτοσυκλέτα του αυτή θα αναγράφει περισσότερα χιλιόµετρα απο τα πραγµατικά.

Τοποθετώντας λοιπόν το SPEEDOHEALER µπορούµε να διορθώσουµε την απόκλιση του 8 % που έχουν όλα τα εργοστασιακά µοντέλα καθώς και την απόκλιση 20% που έχουν όσες µοτοσυκλέτες που έχουν κοντύνει τα γρανάζια.

Επιπλέον το SPEEDOHEALER κρατάει στη µνήµη του την τελευταία τελική ταχύτητα που έχει καταγράψει και το εµφανίζει στην οθόνη σας µε το πάτηµα ενός κουµπιού. Είναι µια οικονοµική και εύκολη στην εγκατάσταση λύση και είναι συµβατό µε όλες τις µοτοσυκλέτες µε ταχύµετρο χωρίς ντίζα.

Τα πλεονεκτήµατα:
  • Ο αναβάτης βλέπει τα πραγµατικά χιλιόµετρα.
  • H µοτοσυκλέτα δείχνει τα πραγµατικά χιλιόµετρα και όχι περισσότερα.
  • Λειτουργεί επίσης σαν αντικόφτης για κάποιες µοτοσυκλέτες όπως: CBR1000RR , VFR800X , VFR1200F , ZX - 10R , ZX - 12R , ZX - 14 , FZ - 09 ΜΤ - 09 , TRACER 900,R1 , V - Max , Can- Am ATVs και πολλά άλλα.
Διαθέσιµη όλη η γκάµα της Healtech,  στα PAPASTAVROU SHOPS, τηλ. 2109249350, www.papastavroushops.gr

 

??????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ