net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ηλεκτρικό concept

Ένα μικρό concept scooter από την Hero που παρουσιάστηκε στην τελευταία διεθνή έκθεση Auto Expo της Ινδίας και θα μπορούσε κάλλιστα να βρει το δρόμο του στην Ευρώπη χάρη στις έξυπνες λύσεις που φέρει.

 
Το DUET E είναι προς το παρόν πρωτότυπο αλλά βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στο DUET, ένα νέο μικρό scooter που παρουσίασε επίσης η Hero στην Ινδία. Εκεί που διαφέρει από αυτό είναι στον δυνατό ηλεκτρικό του κινητήρα ο οποίος αποδίδει 5KW ή 6,7 ίππους και 1,4 Kgm ροπής (!), νούμερα που σύμφωνα με την εταιρία είναι αρκετά για μια επιτάχυνση 0-60 χλμ./ώρα σε έξι δευτερόλεπτα. Το DUET E φέρει πρίζα για να φορτίζει την μπαταρία ιόντων λιθίου με την οποία εξοπλίζεται για μια αυτονομία που αγγίζει τα 65 χλμ. Το concept της Hero έχει επίσης στον εξοπλισμό του αντικλεπτικό σύστημα το οποίο συμπληρώνεται και από σύστημα εντοπισμού του σε περίπτωση κλοπής!

Με τον ινδικό γίγαντα να παράγει ιδιαίτερα προσιτά δίκυκλα και να επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο –σύντομα λογικά και στην Ευρώπη αφού έχει γραφεία εδώ-το Duet E με μια λογική τιμή θα αποτελούσε μια πολύ δελεαστική επιλογή και στα μέρη μας. Εσείς τι νομίζετε γι αυτό;

 

??? ??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ