net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο κινητήρας του CR500R δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να μετακινεί εκατοντάδες κιλά χιονιού!

Χιονοσικλέτα κτήνος!

Ατέλειωτη διασκέδαση και ίσως και λίγος τρόμος, με το snowbike που κατασκεύασε η Klim, χρησιμοποιώντας τον θρυλικό μονοκύλινδρο δίχρονο κινητήρα του CR500R!

 
Αν θες να διασχίσεις βαθύ, απάτητο και φρέσκοστρωμένο χιόνι, η λύση είναι χιονοπέδιλα. Αν θες να το διασχίσεις γρήγορα, ίσως μια ντουζίνα από Alaskan Malamutes με ένα έλκηθρο να είναι αυτό που ζητάς. 

Τώρα αν θες να το διασχίσεις και να το καταδιασκεδάσεις, βιώνοντας παράλληλα και λίγο φόβο, έτσι για περισσότερη αδρεναλίνη,  το snowbike της KLIM, θα σε καλύψει απόλυτα!

Το συγκεκριμένο όχημα, βασίζεται σε ένα αλουμινένιο πλαίσιο από CR125R, στο οποίο έχει προσαρμοστεί ένα kit μετατροπής σε snowbike, που συνίσταται από το μονό πέδιλο μπροστά και την ερπύστρια πίσω.  

Κινητήρια μονάδα του συνόλου δεν είναι άλλη από το μοτέρ -φόβητρο, τον σχιζοφρενικής απόδοσης μονοκύλινδρο δίχρονο κινητήρα του CR500R, ο οποίος είχε αφήσει εποχή. 

Η KLIM, εταιρεία που δραστηριοποιείται σε ένδυση και προστατευτικό εξοπλισμό αναβατών για snowmobile, μοτοσικλέτες και off-road, δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά "πείραξε" μάλιστα τον κινητήρα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλές μικρές χιονοστιβάδες, όταν δουλεύει ρελαντί. 

Δείτε το σχετικό video και θα καταλάβετε… 

 

SPECIAL ??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ