net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Lily Camera. Φοβερή κατασκευή, απίστευτα χαρακτηριστικά. Αναμένεται να βγει στην παραγωγή το Φεβρουάριο του 2016.

Lily Camera. Drone που σε ακολουθεί!

Ιδού! Η Lily Camera. Ένα ιπτάμενο drone, έτοιμο να σας ακολουθήσει όπου κι αν πάτε, ότι κι αν κάνετε, καταγράφοντας τις περιπέτειες σας σε βίντεο HD, ως άλλο μάτι του Θεού, που όλα τα βλέπει! Απίστευτο κι όμως, αληθινό.

 
Το επόμενο βήμα στις action cameras έρχεται με την αμερικάνικης προέλευσης Lily Camera. Ξεχάστε τα mounts, τα αυτοκόλλητα, τα selfie sticks, τα jibs κλπ., με τα οποία προσπαθούσατε να "βολέψετε" την action cam σας σε κράνος, μηχανάκι και αλλού.
Το φοβερό και τρομερό Drone με τις 2 κάμερες υψηλής ανάλυσης (μία μπροστά και μία από κάτω) σας ακολουθεί πιστά (σε εξωτερικούς χώρους) με τη βοήθεια GPS, κρατώντας ασφαλή απόσταση, φιλμάροντας ή φωτογραφίζοντας παράλληλα όλη τη δράση, από εμπρός ή πίσω και πάντα από πάνω! Πώς το χρησιμοποιείτε; Απλώς το θέτετε σε λειτουργία, και το... πετάτε στον αέρα (throw and shoot)! Εκείνο αρχίζει να πετάει, και σας ακολουθεί από μια προκαθορισμένη απόσταση. Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να κουβαλάτε μαζί σας τον αισθητήρα σχήματος δίσκου, μήκους 6 εκατοστών, που δίνει τη θέση σας στο drone. Το Lily Camera έχει ικανότητα πτήσης 20 λεπτών με μία φόρτιση, ενώ η μπαταρία ιόντων λιθίου που διαθέτει επαναφορτίζεται πλήρως σε 2 ώρες. Κι αν βρέχει; Κανένα πρόβλημα. Το Lily Camera είναι αδιάβροχο! 

Το Lily Camera σας ακολουθεί από κοντά, σε απόσταση που μπορεί να ρυθμιστεί από τα 1.75 μέτρα έως τα 15 μέτρα ύψους, ενώ λαμβάνει σήμα μέχρι και 30 μέτρα μακριά σας. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι τα 40 χλμ/ώρα, οπότε δεν είναι ικανό ακόμα να σας ακολουθήσει στο δρόμο με τη μοτοσικλέτα σας, αλλά είναι άριστο για stunts με δίκυκλο, για σκι, τρέξιμο, κλπ.

Η μέγιστη ανάλυση της εικόνας είναι 1080p στα 60 καρέ το δευτερόλεπτο, και τραβάει φωτογραφίες 12MP.

Αν προπαραγγείλετε το Lily Drone μέχρι τις 15 Ιουνίου, θα πληρώσετε 455 ευρώ με τα μεταφορικά, ενώ κατόπιν η τιμή του θα ανέβει σταδιακά έως τα 876 ευρώ. Και πότε θα έχετε το Lily Drone στα χέρια σας; Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένετε λιγάκι, καθώς στο site, ως έναρξη αποστολών καθορίζεται ο Φεβρουάριος του 2016.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ