net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Superstock TT: 1οι Kawasaki & Dunlop

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Michael Dunlop στον θρυλικό αγώνα ΤΤ, στην κατηγορία Superstock. Ο Ιρλανδός αναβάτης, στη σέλα της νέας Kawasaki ΖΧ-10 δεν άφησε κανένα περιθώριο στους άλλους δύο σπεσιαλίστες του μυθικού σιρκουί, Guy Martin και John McGuinness (2ος κα ι 3ος αντίστοιχα).

 
Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Dunlop στο ΤΤ και η 9η για την Kawasaki, με τον Ιρλανδό να πραγματοποιεί και ένα εξωπραγματικό γύρο στη μήκους 60 χλμ. διαδρομή με τη μέση ωριαία να ανέρχεται στα 208.746 χλμ./ώρα!
Ο Dunlop δεν άφησε κανένα περιθώριο στους διώκτες του, πιέζοντας από την αρχή στο όριο. Με τη βοήθεια και του τέλειου πιτ στοπ που πραγματοποίησε βρέθηκε 13 δεύτερόλεπτα μπροστά από τους Guy Martin and John McGuinness.
Αυτή ήταν μία υπέροχη αρχή για τον Michael και την Kawasaki σε αυτή την 100η επέτειο από τη δημιουργία του ΤΤ...τον συγχαίρουμε τόσο αυτόν όσο και την ομάδα του εκ μέρους όλων των φίλων της Kawasaki και του εργοστασίου στην Ιαπωνία…», δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα ο διευθυντής μάρκετινγκ & πωλήσεων της ιαπωνικής εταιρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, Michael Johnstone.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ