net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο John Hopkins στην Kawasaki

Η ομάδα Kawasaki Racing επιβεβαίωσε πως ο John Hopkins θα είναι ένας από τους αναβάτες του “πληρώματος” της ομάδας για το πρωτάθλημα Moto GP του 2008, αφού έχει στα χέρια της την υπογραφή του Αγγλο-αμερικανού στο διετές συμβόλαιο λίγες μέρες πριν τον αγώνα στη Γερμανία.

 
Με το όνομά του στην κορυφή της λίστας των περισσοτέρων μάνατζερ ομάδων, ο Hopkins απέρριψε έναν σημαντικό αριθμό προσφορών με σκοπό να υπογράψει στη Kawasaki. Η υπογραφή του 24χρονου αναβάτη για δύο χρόνια παραμονής στην ομάδα έληξε ευχάριστα τις διαπραγματεύσεις μεταξύ του μάνατζερ του και αυτού της ομάδας της Kawasaki, Michael Bartholemy.

“Είχαμε “βάλει στο μάτι” τον John εδώ και αρκετό καιρό, γι’αυτό και δεν καθυστερήσαμε να ξεκινήσουμε τις ανοιχτές διαπραγματεύσεις, από τη στιγμή ειδικά που μάθαμε πως σκεφτόταν για το που θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά.” εξήγησε ο Bartholemy.

Ο Hopkins, που κατάγεται από το San Diego της California, έκανε το ντεμπούτο του στα grand prix το 2002 για την ομάδα WCM Red Bull, για την οποία έτρεξε μια μοτοσικλέτα 500 κυβικών εκατοστών ενάντια στην νέα γενιά των 4χρονων μοτοσικλετών Moto GP.

Η εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki θα ανακοινώσει την πλήρη σειρά αναβατών της για το 2008 λίγο πιο μετά από τον αμερικανικό αγώνα στη Laguna Seca, όπου ο Roger Lee Hayden θα κάνει το δικό του ντεμπούτο στη διοργάνωση σαν extra αναβάτης για την ομάδα.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ