net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην ομάδα της Kawasaki WSBK θα παραμείνει ο Jonathan Rea, μέχρι το τέλος του 2018!

'Πράσινος' μέχρι το 2018

Στην Kawasaki θα αγωνίζεται ο αναβάτης των World Superbikes μέχρι το τέλος του 2018, σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την πράσινη εταιρεία.

 
Με κάθε επισημότητα, ο αναβάτης της Kawasaki στα World Superbikes, Jonathan Rea, υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2018. 

Ο Rea ήταν εκρηκτικός από την πρώτη στιγμή που μπήκε στην ομάδα, στις αρχές του 2015, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα σημειώνοντας 14 νίκες, μια απόδοση-μαμούθ! Ο Rea δήλωσε ότι η απόφασή του ήταν αποτέλεσμα της απόλυτης επιτυχίας των στόχων που ο ίδιος είχε θέσει, μαζί με την εκπληκτική, σύμφωνα με αυτό, απόδοση της αγωνιστικής ZX-10R. 

Δήλωσε επί του γεγονότος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επεκτείνω την συνεργασία μου με την Kawasaki και συνεχίζω την εξαιρετική μου σχέση με τους ανθρώπους της ομάδας. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε τους ίδιους στόχους, έχουμε καταπληκτικές αναμνήσεις από τη μέχρι τώρα πορεία μας, και είμαι σίγουρος ότι θα απολαύσω την συνεργασία μου μαζί τους στο μέλλον που έρχεται. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Kawasaki και όλο το αγωνιστικό προσωπικό, για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν.» 

Ο Jonathan Rea βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο φετινό πρωτάθλημα world Superbikes με 221 βαθμούς, 35 βαθμούς μπροστά από τον Chaz Davies της Ducati, ο οποίος είναι δεύτερος με 186 βαθμούς. 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ