net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O Nakagawa (δεξιά) από τη θητεία του στην Kawasaki Ευρώπης.

Kawasaki-Η.Π.Α.: Νέος πρόεδρος

Ο Masafumi Nakagawa θα είναι ο νέος πρόεδρος της Kawasaki για τις H.Π.Α. αντικαθιστώντας τον Takeshi Teranishi ο οποίος αναλαμβάνει αντίστοιχο πόστο στην Kawasaki Ιαπωνίας.

 
Ο Nakagawa με πτυχίο οικονομικών από το πανεπιστήμιο του Κιότο, εργάζεται στην Kawasaki από το 1977. Στο παρελθόν, ο «Masa», όπως είναι το παρατσούκλι του, κατείχε διευθυντική θέση στην Kawasaki Ευρώπης και διετέλεσε εκτελεστικό στέλεχος στην Kawasaki Heavy Industries στο τμήμα μοτοσικλετών και κινητήρων στην Ιαπωνία. Στα τέλη της 10ετίας του 1990 είχε και μια μακρά θητεία (6 χρόνια) και στην Kawasaki Αμερικής

Ο Teranishi που αναλαμβάνει πρόεδρος της Kawasaki στην Ιαπωνία είναι υπεύθυνος για πολλά νέα project που παρουσίασαν οι Ιάπωνες τα τελευταία χρόνια με το Ninja 300R να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτά.

«Η εμπειρία του Masa σε ό,τι έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας της Kawasaki θα επιτρέψει στην εταιρία να συνεχίσει στο μονοπάτι της ανάπτυξης ενισχύοντας τον αντίκτυπο της μάρκας  στην κατηγορία power sports (ATV jetski και μοτοσικλέτες εκτός δρόμου)», δήλωσε ο Teranishi.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ