net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην Καλαμάτα στις 24-26 Ιανουαρίου θα κόψει φέτος πίτα το BMW Riders Club.

BMW Riders Club: Κοπή πίτας στην Καλαμάτα

Τις ευχές του για μια καλή χρονιά με πολλές όμορφες διαδρομές γεμάτες αγάπη και ευτυχία, δίνουν τα μέλη του BMW Riders Club ανακοινώνοντας παράλληλα και την καθιερωμένη κοπή πίτας.

 
Ειδικότερα για την κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Καλαμάτα, το Δ.Σ. και τα μέλη της λέσχης προσκαλούν ΟΛΟΥΣ τους φίλους των δύο τροχών ανακοινώνοντας παράλληλα τα εξής:

«Οι μέρες περνούν γοργά, οι ετοιμασίες προχωρούν τάχιστα και από εσάς περιμένουμε να φέρετε την καλή διάθεση όπως κάνετε κάθε χρόνο άλλωστε, ώστε όλοι μαζί να γιορτάσουμε σε μια κοπή παρέα με την τοπική λέσχη μοτοσικλετιστών BMW που εδρεύει στην Καλαμάτα και να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην «κρίση» πως έχουμε ακόμη διάθεση για μια καλή βόλτα και απόθεμα γέλιου και καλής παρέας!!! 

Σας υπενθυμίζουμε ότι φέτος η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της λέσχης μας θα λάβει χώρα στην Καλαμάτα και στο ξενοδοχείο Elite City Resort, στις 24 – 26 Ιανουαρίου 2014. 

Η απόσταση από την Αθήνα είναι περίπου 240 χλμ και ο αυτοκινητόδρομος πλέον φτάνει ως την Καλαμάτα. Οι σκληροπυρηνικοί μπορείτε να επιλέξετε την παλιά διαδρομή (με ορεινό στροφιλίκι).

Το κόστος διαμονής διαμορφώνεται ως εξής:

Μονόκλινο: 65 ευρώ
Δίκλινο: 80 ευρώ
Τρίκλινο: 100 ευρώ
Οικογενειακό δωμάτιο (μεζονέτα): 130 ευρώ
Σουίτα: 200 ευρώ
Στην τιμή διανυκτέρευσης περιλαμβάνεται το πρωινό καθώς και το δείπνο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει υπηρεσίες spa. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καλείτε τον κ. Σταύρο Κωσταβάρα στο 6944520837, η στέλνετε email στο [email protected].

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014.
Έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή μόνο με καταβολή του αντίστοιχου τιμήματος.»

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ