net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο πρόεδρος της BMW Motorrad, Stephan Schaller, ανέλαβε και καθήκοντα πρόέδρου του ACEM από τις 21 Μαρτίου.

ACEM: Νέος πρόεδρος ο Stephan Schaller

Ο πρόεδρος της BMW Motorrad, Stephan Schaller, είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ευρωπαίων Κατασκευαστών Μοτοσικλετών (Association des Constructeurs Européens de Motocycles-ACEM).

 
Ο κ. Schaller, που διαδέχεται στην προεδρία του ACEM τον Hendrik von Kuenheim (πρώην επικεφαλής της BMW Motorrad) έχει ήδη αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τις 21 Μαρτίου. Ο Kuenheim ετέθη στην πρόεδρος του ACEM το 2011. 

«Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε τα κέρδη από την οικονομία (σε καύσιμο) που προσφέρουν τα scooter, οι μοτοσικλέτες και άλλα οχήματα αυτής της κατηγορίας ως μια βελτίωση της ποιότητας ζωής. Τα οχήματά μας (του ACEM) προσφέρουν υψηλά στάνταρ μετακίνησης και για αυτό το λόγο αξίζουν την ανάλογης αναγνώρισης και σε επίπεδο πολιτικής στις μεταφορές. Σήμερα υπάρχουν περίπου 37 εκατ. δίκυκλα στην Ευρώπη που χρησιμοποιούνται, σε ημερήσια βάση για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, από ένα κοινό Ευρωπαίων πολιτών που ολοένα και μεγαλώνει και προσπαθεί να νικήσει το κυκλοφοριακό και να βρει μια θέση για πάρκινγκ στα κέντρα των πόλεων.» δήλωσε ο κ. Schaller.

Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ACEM υπογράμμισε πως η Ένωση Κατασκευαστών έχει κάνει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης, χωρίς να εκτροχιαστεί από το στόχο για μια πιο οικολογική και ασφαλή μετακίνηση αλλά και τη δημιουργία νέων βιώσιμων θέσεων εργασίας.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ