net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκπαίδευση στα δίτροχα από επαγγελματίες αγωνιζόμενους λαμβάνουν οι Αμερικανοί στρατιώτες. Άντε και στα δικά μας.

BMW: Εκπαιδεύει και τον στρατό!

Την «βοήθεια» της BMW Αμερικής ζήτησε και έλαβε ο στρατός των Η.Π.Α. όσον αφορά την εκπαίδευση των στρατιωτών του και συγκεκριμένα τη βελτίωσης της τεχνικής τους στους δύο τροχούς.

 
Ειδικότερα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα news.motorbiker.org, στελέχη του αμερικάνικου στρατού ζήτησαν από dealer της γερμανικής εταιρίας στη Β. Καρολίνα, προσωπικό για να εκπαιδεύσουν τους στρατιώτες της βάσης Bragg.

Ο εν λόγω dealer (Capitol BMW) ανταποκρίθηκε…επιστρατεύοντας τον εργοστασιακό αναβάτη της γερμανικής εταιρίας στις Η.ΠΑ., Nate Kern. Ο τελευταίος πραγματοποίησε ένα διήμερο σεμινάριο που αφορούσε την ασφάλεια αλλά και τεχνικές οδήγησης γύρω από τους δύο τροχούς. 

Στο σεμινάριο συμμετείχαν τόσο έμπειροι αναβάτες-στρατιώτες όσο και εκείνοι που θέλουν να αποκτήσουν μοτοσικλέτα. Όλοι τους, πάντως είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν και να εξοικειωθούν με μοτοσικλέτες υψηλής απόδοσης όπως είναι φυσικά το S1000RR.

Το συγκεκριμένο project δεν είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από τον αμερικάνικο στρατό και αποτελεί απλά μέρος της συνεχούς εκπαίδευσης που λαμβάνουν οι αμερικανοί στρατιώτες πέρα από την εκπαίδευση στα όπλα. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε παρόμοιες παραδειγματικές ενέργειες και από το ελληνικό κράτος.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ