net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα νέο χρονογράφο παρουσίασε η Kawasaki για να γιορτάσει τα 40 χρόνια από τη γέννηση του Z1.

Σε 903 κομμάτια θα παραχθεί το Ζ40, όσο ήταν και τα κυβικά του Ζ1.

Το κουτί που βλέπετε στη φωτογραφία καθώς και ένα πιστοποιητικό γνησιότητες πρέπει να συνοδεύει απαραίτητα το ρολόι.

Μόνο μέσω του επίσημου δικτύου της Kawasaki θα μπορείτε να παραγγείλετε το Z40.

Kawasaki: Συλλεκτικό ρολόι Ζ40

Σε συνεργασία με την αυστριακή Hirsch, η Kawasaki παρουσίασε ένα ρετρό σχεδίασης και περιορισμένης έκδοσης ρολόι χειρός για να γιορτάσει τα 40 χρόνια από τη γέννηση του πρώτου Z.

 
Ένα ρολόι για τους λάτρεις του ρετρό αλλά και τους φίλους της ιαπωνικής εταιρίας ο χρονογράφος Z40,όπως ονομάζεται, είναι εξολοκλήρου κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αδιάβροχος (water resistant) έως τα 50 μ. και το λουράκι του είναι δερμάτινο.
Η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από την πρώτη μοτοσικλέτα της σειράς Ζ, το Ζ1 του 1972, και βάσει αυτού επιλέχθηκαν τόσο τα χρώματα όσο και τα γραφικά του. 
Το πίσω μέρος του ρολογιού φέρει τόσο το logo Ζ40, όσο και την αρίθμηση για την παραγωγή του. Το Z40 θα παραχθεί σε 903 αντίτυπα, όσα δηλαδή ήταν και τα κυβικά εκατοστά του Z1. 
Για να μην ξεγελαστείτε από επιτήδειους να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος χρονογράφος θα πωλείται μόνο από την Kawasaki και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της, μέσα από το οποίο μπορείτε και να το προ-παραγγείλετε. Παραδίδεται μόνο μέσα στο κουτί που βλέπετε στη φωτογραφία και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας. Σύμφωνα με την Kawasaki Ευρώπης, η τιμή του έχει οριστεί στα 207,06 ευρώ, προ φόρων. Ο χρονογράφος Ζ40 θα παρουσιαστεί επίσημα στη διεθνή έκθεση Intermot.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ