net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκπλήξεις από BMW-Husqvarna!

Τρία νέα μοντέλα περιμένουμε να κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους από την BMW και τη Husqvarna, όχι στις διεθνείς εκθέσεις μοτοσικλέτας σε δυο μήνες, αλλά σε μερικές ημέρες στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Στο περίπτερο της BMW θα βρεθεί το Husqvarna Nuda 900 και δύο ακόμη μοντέλα-έκπληξη!

 
Το Nuda 900, το πρώτο δικύλινδρο μοντέλο της Husqvarna από το 1937, το έχουμε δει προς το παρόν σε δεκάδες φωτογραφίες και αναμέναμε να το δούμε κι από κοντά για πρώτη φορά σε μια από τις φετινές εκθέσεις μοτοσικλέτας. Ωστόσο, αυτό θα κάνει το παγκόσμιο επίσημο ντεμπούτο του μερικούς μήνες πριν, στην Έκθεση της Φρανκφούρτης. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρωτότυπο που θα φιλοξενηθεί στο περίπτερο της BMW θα μοιάζει αρκετά με το μοντέλο παραγωγής (το οποίο θα δούμε λογικά αργότερα).

Μαζί με το Nuda θα υπάρχουν και δύο ακόμη ολοκαίνουργια πρωτότυπα, για τα οποία, όμως, οι Βαυαροί δε φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου της BMW, το πρώτο είναι «μια ακόμη άσκηση σχεδιασμού από πλευράς BMW Motorrad, στον τομέα του e-mobility». Αυτό που γνωρίζουμε, δηλαδή με σιγουριά είναι ότι το συγκεκριμένο όχημα θα είναι ηλεκτρικό και (όπως φαίνεται στο σχέδιο) θα ανήκει στην κατηγορία των scooter, αλλά δεν έχουμε ιδέα για το αν θα είναι βασισμένο στο περσινό e-Scooter Cocept ή αν θα είναι κάτι άλλο, περισσότερο ριζοσπαστικό.

Το δεύτερο φέρει το λογότυπο της Husqvarna και αποτελεί, σύμφωνα με το ίδιο δελτίο τύπου, μια νέα πρόταση για την ατομική δίκυκλη μετακίνηση. Το συγκεκριμένο όχημα χαρακτηρίζεται ως «ένα concept πρωτοποριακού σχεδιασμού που στοχεύει αποκλειστικά στους νεαρούς αναβάτες που ψάχνουν ένα όχημα εκτός της κατηγορίας των scooter».

Μαζί με τα τρία παραπάνω δίκυκλα, οι δύο εταιρείες θα συμμετάσχουν στην έκθεση και με τα γνωστότερα μοντέλα τους, ωστόσο, οι νέες προτάσεις αναμένεται να κλέψουν την παράσταση.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ