net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Προσφορά: 600 ευρώ φθηνότερο!

Νέα τιμή προσφοράς για το 1000άρι της on-off ανακοίνωσε η Kawasaki, καθιστώντας έτσι το KLV 1000 πλέον μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με εξαιρετικό value for money, εκτός από ένα προικισμένο μεγάλο on – off. Ειδικά με τη νέα τιμή των 9.390 ευρώ!

 
Το KLV είναι ικανό να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε απαιτητικούς αναβάτες που επιθυμούν να κινηθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Παρέχει άνεση, προστασία από τον αέρα, ευκολία στην οδήγηση και μεγάλες δυνατότητες φόρτωσης. Ο διαστάσεις της σέλας του ανήκουν στις μεγαλύτερες της κατηγορίας και η θέση που δίνει είναι άνετη για ένα ή δύο άτομα. Μεγάλος είναι και ο χώρος φόρτωσης, χάρη στην ικανοποιητικού μεγέθους σχάρα, η οποία βρίσκεται στο ίδιο ύψος με τη θέση του συνεπιβάτη.

Ο κινητήρας αποδίδει 98 ίππους και 10,3 kgm ροπής, τα οποία υπόσχονται γρήγορα ταξίδια. Ωστόσο, η λειτουργία του καλό είναι να περιοριστεί στις χαμηλές και μεσαίες σ.α.λ., καθώς ψηλά το KLV παρουσιάζει μια «ατονία», ιδιαίτερα στις δύο τελευταίες σχέσεις. Εξαιρετικά είναι και τα φρένα του KLV, τα οποία διαθέτουν ισχύ και αίσθηση, αν και απαιτούν δυνατή πίεση στη μανέτα για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Οι αναρτήσεις του, από την άλλη, είναι ρυθμισμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται η χρυσή τομή ανάμεσα στην άνετη και sport οδήγηση. Η μπροστινή παρέχει σωστή πληροφόρηση στον αναβάτη, ενώ η πίσω ανάρτηση κρατά με επιτυχία τις ισορροπίες.

Και στην πόλη όμως το μεγάλο on-off θα κινηθεί αρκετά άνετα, εντυπωσιάζοντας με την ευελιξία που δεν θα περίμενες από μια μοτοσικλέτα τέτοιου όγκου. Εν ολίγοις, πρόκειται για ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της κατηγορίας, γεγονός που επανορθώνει την έλλειψη νέας τεχνολογίας. Και με την εξαιρετική τιμή του, η οποία είναι πλέον στα 9.390 ευρώ, το KLV 1000 αποτελεί μια δυνατή value for money πρόταση.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ