Νέο ταξίδι ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μητσάκης μαζί με το γιο του

Νέο ταξίδι ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μητσάκης μαζί με το γιο του

Δεν πρόλαβε να γυρίσει από τη Σιβηρία και ήδη ο Κωνσταντίνος Μητσάκης ξεκίνησε το επόμενο ταξίδι του. Αυτό θα διαρκέσει 43 μέρες και θα περάσει από 20 χώρες, ενώ θα τον συνοδεύσει ο γιος του, Γιώργος.

Σε μία περιπετειώδη απόπειρα, ο γνωστός ταξιδιωτικός αρθρογράφος – φωτογράφος, Κωνσταντίνος Μητσάκης παρέα με τον γιό του, Γιώργο, ξεκίνησαν στις 31 Ιουλίου 2023 ένα αξιοσημείωτο ταξίδι σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Μια BMW R 18 TRANSCONTINENTAL, συντροφεύει το οδοιπορικό  EUROPEAN HERITAGE TOUR” των 12.500 χιλιομέτρων, διάρκειας 43 ημερών, σε 20 Ευρωπαϊκές χώρες (Ιταλία, Μονακό, Γαλλία, Ανδόρρα, Ισπανία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Βέλγιο, Γερμανία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Πολωνία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Σερβία, και Βόρεια Μακεδονία).

Ο έμπειρος αναβάτης θα αποθανατίσει την απαράμιλλη ομορφιά κάθε γωνιάς της Ευρώπης ενώ ταυτόχρονα θα καταγράψει στο πέρασμά του τις διαφορετικές κουλτούρες, τα γραφικά τοπία αλλά και τις συναρπαστικές ιστορίες που τον περιμένουν. Αξιοσημείωτοι σταθμοί στο ταξίδι του θα αποτελέσουν το Nordkapp της Νορβηγίας, αλλά και η Γέφυρα του Γιβραλτάρ.