net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H All Road Training θα δώσει το παρών στο BMW Motorrad Biker Meeting 2015, για να προσφέρει σε 20 τυχερούς ένα μοναδικό Adventure Tour!

ART και BMW Motorrad Biker Meeting 2015

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στο Grand Beach του Grand Resort Lagonissi διοργανώνεται το BMW Motorrad Biker Meeting 2015, για να μετατρέψει την ημέρα όλων σε μια μεγάλη βόλτα.

 
Η Ταξιδιωτική Περιπέτεια, η Εκπαίδευση και η Οδήγηση στο χώμα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από μια τέτοια εκδήλωση. H All Road Training θα είναι εκεί για να προσφέρει σε 20 τυχερούς ένα μοναδικό Adventure Tour!

Θα είναι σίγουρα μια Κυριακή διαφορετική από τις άλλες. 
Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στο Λαγονήσι και θα οδηγήσουν σε μια πανέμορφη τοποθεσία γύρω από την περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας και του Σουνίου. Μην ξεχνάτε ότι θα έχετε επιπλέον την δυνατότητα να συνδυάσετε εκτός από την οδήγηση Off Road, και την δοκιμή της μοτοσυκλέτας BMW που σας κεντρίζει το ενδιαφέρον ή θέλετε να αποκτήσετε.

Πριν ή μετά το Adventure Tour που επιλέξατε θα απολαύσετε ένα ποιοτικό ΔΩΡΕΑΝ γεύμα στην παραλία του Grand Resort και όλα αυτά σε ένα κλίμα φιλικό και ευχάριστο που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε νέες παρέες γνωρίζοντας ανθρώπους που αγαπάνε την μοτοσυκλέτα όσο και εσείς. Την Κυριακή 17 Μαΐου λοιπόν η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ