net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι φήμες θέλουν την Kawasaki να ετοιμάζει ένα μονοκύλινδρο και ιδιαίτερα οικονομικό Ninja 250, για τις αγορές της ΝΑ Ασίας.

Το πιο εντυπωσιακό ίσως στοιχείο στο Ninja 250 είναι το πλαίσιο, το οποίο, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, είναι χωροδικτύωμα.

Το Ninja 250 διαφέρει στον αισθητικό τομέα από το γνωστό μας Ninja 300.

Μονοκύλινδρο 250 κ.εκ. από την Kawasaki;

Ένα οικονομικό Ninja, με μονοκύλινδρο κινητήρα 250 κ.εκ., φαίνεται πως ετοιμάζει η Kawasaki, θέλοντας να διεισδύσει περισσότερο στις αγορές της ΝΑ Ασίας.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας TMCBlog, η ιαπωνική εταιρεία έχει στα σκαριά μια μονοκύλινδρη μοτοσικλέτα 250 κ.εκ., η οποία θα αποτελέσει την οικονομική εναλλακτική του δικύλινδρου Ninja 300 και θα διατίθεται αποκλειστικά στις αγορές της ΝΑ Ασίας. Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα θα ανταγωνιστεί με το Honda CBR 250, αλλά και μοντέλα των Suzuki και KTM, οι οποίες διαθέτουν αυτή τη στιγμή οικονομικότερες προτάσεις.

Η ιστοσελίδα, μάλιστα, δημοσιεύει και κάποιες φωτογραφίες που φαίνεται να απεικονίζουν το νέο αυτό μοντέλο – το οποίο διαφέρει αισθητικά από το γνωστό μας Ninja. Ωστόσο, η Kawasaki δε μοιάζει διατεθειμένη να επιβεβαιώσει τα παραπάνω.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ