net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του γερμανικού roadster διέρρευσαν λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του στην EICMA.

Προς το παρόν δεν ξέρουμε αν η γυμνή έκδοση θα είναι η μοναδική της σειράς ή θα υπάρξει και μία με μικρό φέρινγκ.

Δύο μικρά τελικά με ανοδική κλίση επέλεξε η BMW για την εξάτμιση της νέας μοτοσικλέτας της.

Η μινιμαλιστική ουρά αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό σημείο του μοντέλου της BMW.

BMW Ninety: Διαρροή επίσημων φωτογραφιών!

Επίσημες φωτογραφίες του επετειακού boxer μοντέλου της BMW βρήκαν τον δρόμο τους στο internet λίγες ημέρες πριν από την επίσημη παρουσίασή του στην έκθεση της EICMA.

 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Asphalt and Rubber οι φωτογραφίες έκαναν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους στην ιταλική ιστοσελίδα La Rebubblica, ωστόσο, δεν έμειναν για πολύ εκεί αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να «κατεβάσουν» το σχετικό άρθρο.

Κρίνοντας από την ποιότητα της φωτογράφησης είμαστε σίγουροι ότι όντως έχουμε να κάνουμε με υλικό της BMW Motorrad με τις εικόνες να δείχνουν τη νέα αερόψυκτη μοτοσικλέτα της γερμανικής εταιρίας η οποία εθεάθη πριν από μερικές ημέρες να δοκιμάζεται στην Ιταλία.

Το επετειακό μοντέλο δεν διαφέρει από εκείνο των δοκιμών το οποίο με τη σειρά του έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρωτότυπο που δημιούργησε η BMW σε συνεργασία με τον σχεδιαστικό οίκο του Roland Sands. Ωστόσο τα βασικά στοιχεία ενός roadster/cafe racer παραμένουν και στην έκδοση παραγωγής, όπως και το «συμβατικό» ανεστραμμένο πιρούνι. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της δικύλινδρης μοτοσικλέτας παραμένουν άγνωστα.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ