net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο Kymco Visa-R 110

Η Kymco έχει βάλει σκοπό να κυριαρχήσει στα παπιά παρουσιάζοντας ένα μοντέλο για κάθε ανάγκη. Μετά λοιπόν το νέο Jetix 125, στην γκάμα της εταιρίας έρχεται να προστεθεί μία επίσης καινούρια και απόλυτα οικονομική πρόταση που ακούει στο όνομα VISA-R 110 και συνοδεύεται από εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

 
Οι σχεδιαστές της Kymco δημιούργησαν το νέο VISA-R, προκειμένου να αποτελέσει το ιδανικό μεταφορικό μέσο για χρήση στο αστικό τοπίο. Για αυτό φροντίζει η λεπτή του σιλουέτα που προσθέτει πόντους στον τομέα της ευελιξίας αλλά και η ειδικά μελετημένη εργονομία του για αυξημένα επίπεδα άνεσης ακόμη και στην πολύωρη χρήση.

Το μοτέρ του νέου Visa-R αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα της σειράς ACTIV-SR, ο οποίος έχει προσαρμοστεί στις προδιαγραφές Euro-3. Σύμφωνα με την εταιρία ο τετράχρονος κινητήρας των 110 κ.εκ. είναι ρυθμισμένος να λειτουργεί απόλυτα γραμμικά και να αποδίδει τη ροπή του από τις πολύ χαμηλές στροφές, δίνοντας με τον τρόπο αυτό στον αναβάτη την δυνατότητα να μειώσει τις αλλαγές ταχυτήτων, κάτι που θα εκτιμηθεί, ειδικά σε συνθήκες κυκλοφοριακής ασφυξίας.
Παρά την ιδιαίτερα χαμηλή του τιμή το νέο παπί της Kymco δεν υστερεί στον τομέα της πρακτικότητας και της ασφάλειας, αφού φέρει πεντάμπρατσες ζάντες από κράμα αλουμινίου, δισκόφρενο για τον εμπρός τροχό αλλά και πρακτική χειρολαβή για τον συνεπιβάτη. Στον αισθητικό τομέα είναι επίσης προσεγμένο, με σύγχρονης σχεδίασης πλαστικά και διάφανα κρύσταλλα για τα φωτιστικά του σώματα.

Η τιμή του νέου Visa-R ανέρχεται στα 1.245 ευρώ. Μπορεί να αποκτηθεί και με τα ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν αποπληρωμή σε 18 δόσεις με επιδότηση των τόκων ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μήνες εξόφληση.
Όπως κάθε προϊόν της Kymco, έτσι και το Visa-R 110 καλύπτεται, , από δύο χρόνια εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέσιμα χρώματα: Λευκό, Μαύρο, Κόκκινο

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 800-11-20025 ή επισκεφτείτε το site της αντιπροσωπείας στη διεύθυνση www.kymco.gr.

 

KYMCO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ