net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Βασισμένο στο F800GS το νέο naked

Πληθαίνουν οι φήμες σχετικά με την παρουσίασης μιας «γυμνής» έκδοσης της BMW F800S προς το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, υπάρχει αμφιβολία σχετικά με το ποια μοτοσικλέτα από την υπάρχουσα γκάμα των Βαυαρών θα αποτελέσει την βάση για το επικείμενο naked.

 
Γυμνό F800 κατασκευάζεται και πωλείται ήδη, αλλά αποτελεί μετατροπή που αναλαμβάνει ο dealer της BMW στο Ausburg της Γερμανίας(…η πορτοκαλί χρώματος μοτοσικλέτα στις φωτογραφίες). Επισήμως η εταιρεία είναι θετική στο να παρουσιάσει ένα μεσαίο naked, αλλά αντιθέτως από αυτό που όλοι περιμένανε, δεν θα χρησιμοποιηθεί το F800S ως βάση. Ο λόγος είναι καθαρά…οικονομοτεχνικός, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η μοτοσικλέτα θα έβγαινε τελικά πολύ ακριβή, για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Έτσι, είναι πολύ πιο πιθανόν το γυμνό street της BMW να βασίζεται στο on-off F800GS και να φέρει ατσάλινο χωροδικτύωμα αντί του αλουμινένιου πλαισίου δύο δοκών που τοποθετείτε στα S & ST. H BMW υποστηρίζει πως μία τέτοια μοτοσικλέτα θα έχει τιμή ανταγωνιστική των μοτοσικλετών που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην κατηγορία και ειδικότερα σε σχέση με αυτές που προέρχονται από την Ιαπωνία.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ