net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

F800R: Στα πρότυπα του F800S με πλαίσιο και ψαλίδι F800GS

Μετά την πρόσφατη παρουσίαση των δύο νέων μοντέλων της BMW F800GS και F650GS, η γερμανική εταιρία σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει και στην παραγωγή ενός γυμνού μοντέλου, σχέδιο που απασχόλησε αρκετά χρόνια πριν τους ανθρώπους της BMW χωρίς να οδηγηθεί στην παραγωγή.

 
Το σχέδιο για ένα γυμνό 800αρι απασχολούσε τους ανθρώπους της BMW ήδη από το 2005, όταν έγινε και η πρώτη παρουσίαση του μοντέλου F800S. Με το σκεπτικό να χρησιμοποιήσουν το πλαίσιο του τότε νέου μοντέλου , το μονόμπρατσο ψαλίδι του και τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα, το σχέδιο ναυάγησε. Το κόστος ξεπέρασε τα προβλεπόμενο και δεν είχε καμία διαφορά (οικονομικά ) από το γυμνό F800S.

Παρόλα αυτά αν και το σχέδιο παρέμεινε τόσα χρόνια στο συρτάρι της BMW, το πρωτότυπο F800R κυκλοφορούσε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο χωρίς να γίνει αντιληπτό από κανένα, καθώς ο Stunt Rider, Chris Pfeiffer το χρησιμοποιεί μέχρι και σήμερα στα Show που δίνει!

Την λύση στο υψηλό κόστος του F800R, την έδωσε το 800 GS το οποίο έριξε το κόστος χαμηλά και λανσαρίστηκε σαν ένα προσιτά οικονομικά, ΒΜW μοντέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρία, το F800R θα φέρει πλαίσιο καθώς και το συμβατικό ψαλίδι από το F 800 GS, ενώ στο τομέα του κινητήρα θα χρησιμοποιηθεί ο κλασσικός δικύλινδρος εν σειρά .

Το νέο γυμνό της BMW αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη έκθεση της Κολωνίας τον Οκτώβριο. Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ