net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επίσημη παρουσίαση Stelvio

Η Moto Guzzi παρουσίασε και επίσημα το νέο Stelvio συνοδευόμενο από δελτίο τύπου και, φυσικά, επίσημες φωτογραφίες. Το νέο μοντέλο της ιταλικής εταιρίας δεν περιορίζεται σε μία μόνο χρήση. Διαθέτει έναν all-round χαρακτήρα και περίσσια κυβικά που θα το ταξιδέψουν παντού.

 
Το νέο Moto Guzzi Stelvio αποτελεί την ολοκλήρωση του προγράμματος ανανέωσης της σειράς που, μέσα σε 24 περίπου μήνες, κατάφερε να κάνει την φίρμα να λάμψει και πάλι.

Δεν πρόκειται για έναν απόγονο των προηγούμενων μοντέλων αλλά είναι το δημιούργημα ενός εντελώς νέου project. Είναι το άμεσο αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας και επίπονης έρευνας και εξέλιξης που απασχόλησε αμέτρητους αναβάτες κάτω από ευρέως διαφορετικές καταστάσεις και εδάφη. Η Moto Guzzi δέχθηκε αυτή την πρόταση με ένα συγκεκριμένο βασικό στοιχείο ήδη αποφασισμένο: τον νέο “Quattrovalvole” κινητήρα.
Υπάκουος και ισχυρός στις χαμηλές και μεσαίες, ο δικύλινδρος κινητήρας του, στεγάζεται σε ένα λεπτό σωληνωτό πλαίσιο που μοιάζει τόσο θεμελιώδες ώστε να κάνει όλους τους “ειδικούς” του off-road να ξανακοιτάξουν.

Οι αναβάτες θα εκτιμήσουν τα χαρακτηριστικά της απορρόφησης κραδασμών του USD πιρουνιού των 50 χιλιοστών και την σταθερή αίσθηση που προσφέρει η πίσω ανάρτηση.

Όσον αφορά την εργονομία του, η ζελατίνα και η σέλα είναι ρυθμιζόμενες, οι πλαϊνές βαλίτσες έρχονται στον στάνταρ εξοπλισμό του ενώ η θέση του συνεπιβάτη είναι κάτι παραπάνω από άνετη, όσον αφορά τις διαστάσεις και το σχήμα.
Ακόμη, ένας μικρός αποθηκευτικός χώρος που ξεκλειδώνει από το τιμόνι, βρίσκεται ανάμεσα στα όργανα και το ρεζερβουάρ.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ