Θα είναι έτσι το Kawasaki ZX-10R του 2021;

Kawasaki ZX-10R 2021: Διέρρευσε;

Εικόνες που λέγεται πως συνδέονται απευθείας με τα ολοκαίνουργια Kawasaki ZX-10R και ZX-10RR του 2021, εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίαση του. Δείτε περισσότερα.

Στις 23 Νοεμβρίου, αναμένουμε την μεγάλη αποκάλυψη των νέων μοντέλων της Kawasaki, μια παρουσίαση η οποία αναμένεται να φέρει και ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες από την εταιρεία του Akashi. Μεταξύ αυτών, περιμένουμε μια εκτενή ανανέωση στα ZX-10R και ZX-10RR και, πριν λίγες ώρες, δημοσιεύθηκαν κάποιες πρώτες φωτογραφίες για τα μοντέλα.
 
Συγκεκριμένα, το αμερικανικό Motorcycle.com δημοσίευσε φωτογραφίες και των δύο μοντέλων, δηλαδή του ZX-10R και ZX-10RR.  Κοιτώντας τις εικόνες, βλέπουμε ότι σχεδιαστικά το μοντέλο έχει μεγάλες αλλαγές στο εμπρός μέρος, με ένα εντελώς διαφορετικό μούτρο που θυμίζει το H2 του 2015. Αλλαγές φαίνονται και στο πίσω μέρος του μοντέλου, ειδικότερα στο πράσινου χρώματος ZX-10RR με την μονή σέλα, που διακρίνονται αεροδυναμικές επεμβάσεις. Επίσης άμεσα διακριτό, είναι το γεγονός ότι το πλαίσιο και το ψαλίδι παραμένουν σε σημαντικό βαθμό όμοια.
 
Ο κινητήρας είναι πιθανόν ότι θα παραμείνει σε μεγάλο βαθμό ίδιος, φυσικά με τις απαραίτητες επεμβάσεις ώστε να περάσει τις προδιαγραφές Euro 5 και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, πόση θα είναι η ισχύς του. Στο εμπρός σύστημα, βλέπουμε την χρήση του πιρουνιού Showa BFF και στα δύο μοντέλα. Αναμένονται και περισσότερα για το μοντέλο, πιθανότατα εν καιρώ στις 23 του μήνα…