R 1250 R

R 1250 RS

BMW R 1250 RS και R

Ο νέος boxer κινητήρας των 1.254 κυβικών της BMW βρίσκει τη θέση του στα νέα R 1250 RS και R ανανεώνοντας πλήρως τη γκάμα της Βαυαρικής εταιρείας.

Η sport touring RS και η γυμνή R αποκτούν τον νέο κινητήρα που είδαμε στο R 1250 GS και δέχονται έτσι μια αύξηση κατά 11 ίππους στην ιπποδύναμής τους, καθώς αυτή αυξάνεται από τους 125 στους 136 ίππους, ενώ και η ροπή αυξάνεται από τα 12,7 στα 14,4 κιλά. Να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος κινητήρας των 1.254 κυβικών εκατοστών διαθέτει σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων, shift cam και τεχνολογία που επιτρέπει το ασύμμετρο άνοιγμα των βαλβίδων εισαγωγής για καλύτερη ανάμιξη του μίγματος και άρα βελτιωμένη καύση.

Πέρα από τον κινητήρα, έχουν γίνει μικρές αλλαγές στα πλαστικά των δυο μοτοσυκλετών, ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες νέες χρωματικές επιλογές. Ο εμπρός προβολέας είναι τεχνολογίας LED και φυσικά μπορούν να εξοπλιστούν με μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ που θα καλύψουν κάθε ανάγκη. Αυτά περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, riding modes, έλεγχο πίεσης των ελαστικών, quick shifter, cruise control αλλά και εξαρτήματα που βελτιώνουν την εμφάνιση και την πρακτικότητα, όπως χρωμιομένα εξαρτήματα και βαλίτσες.