Ιδού το νέο BMW R1250GS Adventure

Κυκλοφόρησαν εικόνες και πληροφορίες για το αναμενόμενο μεγάλο adventure της BMW εν όψει EICMA. Δείτε το εδώ…

Ήταν κάτι αναμενόμενο, το μόνο που έλειπε ήταν η επίσημη επιβεβαίωση: Η BMW θα παρουσίαζε αργά η γρήγορα, και την νέα R1250GS Adventure. Τώρα όμως φαίνεται πως η μοτοσυκλέτα κυκλοφόρησε στο Internet νωρίτερα από ότι προοριζόταν, με την μορφή διαρροών φωτογραφιών και specs.
Δείτε λοιπόν την μοτοσυκλέτα… Αυτό που προσέξαμε εμείς, είναι η μικρή ζελατίνα εμπρός που προσθέτει στο adventure στοιχείο της μοτοσυκλέτας –μια κατά πάσα πιθανότητα νέα τάση, αν κρίνουμε και από αυτή της νέας Multistrada 1260 Enduro από την Ducati, ενώ φυσικά διακρίνεται το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ και οι απαραίτητοι ακτινωτοί τροχοί.

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει τον νέο κινητήρα των 1.254 κ.εκ. με την τεχνολογία Shift Cam για μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων, όπως ακριβώς τον είδαμε και στην R1250GS και RT χωρίς άλλες αλλαγές. Δημοσιοποιείται ωστόσο, ότι η μοτοσυκλέτα θα έχει βάρος περίπου 268 κιλών γεμάτη, γεγονός που θα οφείλεται και στο μεγάλο ρεζερβουάρ των 30 λίτρων.

Δημοσιοποιείται επίσης, ότι το μοντέλο θα φέρει την νέα οθόνη TFT που είδαμε και στο R1200GS φέτος ως έξτρα εξοπλισμό, αναρτήσεις Dynamic ESA, όλα τα καλά του Θεού όσον αφορά τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, σύστημα Hill Start και πολλά, πολλά ακόμα...

Περισσότερα και επίσημα, αναμένονται στην EICMA σύντομα…