Η επίμαχη εικόνα του BMW F850XR

Αποκάλυψη: Ιδού το BMW F850XR!

Φωτιές ανάβουν κατασκοπευτικές εικόνες που μας δείχνουν την μικρότερη πρόταση street adventure της BMW! Δείτε περισσότερα...

Η EICMA έρχεται και τα νέα για μοντέλα-εκπλήξεις πληθαίνουν! Αλλη μια τέτοια είναι, από ότι φαίνεται, το νέο μεσαίο Adventure της BMW, το οποίο οι κατάσκοποι του Morebikes τσάκωσαν σε δοκιμές στο δρόμο! Πρόκειται δηλαδή ξεκάθαρα, για μία BMW F850XR, αν ακολουθήσουμε την ονοματολογία της εταιρείας.

Δείτε την νέα μοτοσυκλέτα...Μορφολογικά, θυμίζει τόσο το S1000XR όσο και το πρωτότυπο concept 9cento, που είχε αποκαλυφθεί πριν καιρό. Εύκολα διακρίνει κανείς, ότι κινητήρας της μοτοσυκλέτας είναι ο δικύλινδρος σε σειρά, που εξοπλίζει τα νέα F750-850, που αποδίδει 95 ίππους στην «μεγάλη» έκδοση.

Αν και το μοντέλο εμφανίζει αρκετές ομοιότητες με το μεγαλύτερο S1000XR,  περιμένουμε αρκετές διαφορές στις λεπτομέρειες, όπως είναι βέβαια λογικό. Το εμπρός πιρούνι παραμένει ανεστραμμένο, τα φρένα είναι ακτινικά εμπρός, αλλά το ψαλίδι πίσω θα είναι μάλλον κοντύτερο.

Τι έχουμε εδώ λοιπόν; Προφανώς μιλάμε για ένα νέο μοντέλο, το οποίο αν συνδυάσουμε με την παρουσίαση του 9cento πριν από αρκετό καιρό, ήταν μάλλον θέμα χρόνου. Περισσότερα θα μάθουμε και στην EICMA…