Διέρρευσε το BMW G310RR;

Φωτογραφίες από το διαδίκτυο «καρφώνουν» το νέο μοντέλο ή πρόκειται για κάτι άλλο; Τι περιμένουμε;

Οι εικόνες που μπορείτε να δείτε εδώ, αποκαλύπτουν κάτι που για πολλούς είναι αναμενόμενο: Το νέο BMW G310RR, μια σπορ μοτοσυκλέτα από την οικογένεια των μικρού κυβισμού μοντέλων της BMW. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν προ ολίγων ωρών και τραβήχτηκαν στην Ιαπωνία, σε εκδήλωση της BMW.


Όπως φαίνεται ξεκάθαρα, μιλάμε για ένα μοντέλο που θυμίζει αναμφίβολα το μεγάλο S1000RR, αλλά πρόκειται για το G310R κατάλληλα ντυμένο με ένα carbon κοστούμι. Δεν λείπουν βέβαια τα λογότυπα G310RR στα πλευρά του, σε στυλ παρόμοιο με τις γραμματοσειρές του μεγάλου μοντέλου, τα αυτοκόλλητα που θυμίζουν τους προβολείς του S1000RR. Η χρήση του carbon στο μοντέλο δεν σταματά ωστόσο μόνο στο κοστούμι, καθώς τόσο το ρεζερβουάρ, όσο και ο πίσω λασπωτήρας, η ουρά και διάφορα άλλα τμήματα είναι από το ίδιο υλικό.



Τι είναι λοιπόν αυτό το μοντέλο; Πρόκειται για την G310RR παραγωγής, σε «προεπισκόπηση»;
Πιθανόν να είναι έτσι, ωστόσο υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο: Να πρόκειται για μία μετατροπή πάνω σε ένα G310R με τμήματα carbon, για λόγους τεχνολογικής επίδειξης από την BMW στον τομέα αυτόν. Επίσης, μπορεί να πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα-πρωτότυπο, που θα χρησιμοποιηθεί στο πρωτάθλημα SSP300 ως καινούργια συμμετοχή.

Για να μάθουμε περισσότερα, πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μέχρι την Intermot τον Οκτώβριο, στην οποία έκθεση είναι πολύ πιθανό ένα νέο μοντέλο να κάνει το ντεμπούτο του.