net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κατασκοπευτική φωτογραφία του μικρού superbike της BMW!

Το αγωνιστικό superbike AKULA της TVS!

BMW G310R Superbike;

Κατασκοπευτική φωτογραφία από την Ινδία μας αποκαλύπτει το μικρό Superbike της BMW να κυκλοφορεί δοκιμαστικά στον δρόμο.

 
Σύμφωνα με τον Ινδικό τύπο η μοτοσυκλέτα είναι προϊόν της συνεργασίας της BMW και της Ινδικής εταιρίας TVS και η εισαγωγή του στην Ινδική αγορά αναμένεται να γίνει κοντά στον Απρίλιο.

Η μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδίας υπό την επωνυμία της TVS, θα χρησιμοποιεί όμως τον κινητήρα και το πλαίσιο της BMW. Η superbike έκδοση του G310R έχει ανάποδο πιρούνι, mono-shock πίσω ανάρτηση και 17 ιντσών ζάντες. Ο κινητήρας του φαίνεται πως θα είναι χωρητικότητας 313 κ.εκ. με ισχύ 34 ίππων και κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η TVS έχει παρουσιάσει την αγωνιστική μοτοσυκλέτα Akula το οποίο χρησιμοποιεί κινητήρα και πλαίσιο της BMW. Στην ουσία το μικρό superbike της Γερμανικής εταιρίας θα είναι αυτό με τροποποιήσεις κατάλληλες για την κυκλοφορία στους δρόμους.

Η ερώτηση είναι αν θα το δούμε στην Ευρώπη; Η TVS αναμένεται να μπει στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2017. Όταν αυτό γίνει το μικρό superbike θα διανέμεται από την BMW με άλλη ονομασία, με αποτέλεσμα η Γερμανική εταιρία να έχει να ανταγωνιστεί τις μοτοσυκλέτες των άλλων εταιριών. Η ονομασία S310RR ακούγεται ωραία…
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ