net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η επίμαχη φωτογραφία του νέου μοντέλου!

Νέο μεσαίο BMW GS;

Ένα νέο μοντέλο, το οποίο κατά τα φαινόμενα είναι ένα νέο GS από την BMW, εμφανίστηκε σε δοκιμές στους δρόμους και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο!

 
Τι είναι άραγε, η μοτοσυκλέτα που εμφανίζεται στην φωτογραφία που βλέπετε; Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο εμφανίστηκε στο ιταλικό Motociclismo και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του ειδικού τύπου στην Ευρώπη! Σύμφωνα με όσες πληροφορίες υπάρχουν, πρόκειται για ένα νέο BMW GS μεσαίου-μεγάλου κυβισμού.
 
Σύμφωνα με κάποιες «εσωτερικές» πληροφορίες που δημοσιεύονται, η μοτοσυκλέτα είναι ένα καινούργιο δικύλινδρο μοντέλο, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο σε 800 και 1.000 κ.εκ., ενώ το στήσιμο και οι δυνατότητές του θα είναι στα πρότυπα του Suzuki V-Strom –δηλαδή, ένα μεσαίου κυβισμού on-off με αυξημένες ασφάλτινες δυνατότητες.

Τα σενάρια περί Βαυαρικής ταυτότητας της μοτοσυκλέτας ενισχύονται, αν κανείς προσέξει τα φωτιστικά σώματα και την ζελατίνα εμπρός, που θυμίζουν μοντέλα της σειράς GS! Εμάς όμως, το ενδιαφέρον κίνησε ο κινητήρας: Αν προσέξετε, διακρίνεται ότι ο συμπλέκτης βρίσκεται στην δεξιά, αντί της αριστερής πλευράς, ενώ οι δύο λαιμοί εξάτμισης ξεκάθαρα δηλώνουν δικύλινδρο μοντέλο! Λέτε ο πολύ επιτυχημένος δικύλινδρος της Rotax να πλησιάζει προς το τέλος της υπηρεσίας του; 
 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ