net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο Stefan Schaller

Έρχονται 9 νέα BMW!

 
Η BMW έχει σημειώσει σημαντική εμπορική επιτυχία, τα τελευταία χρόνια. Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό Motorcycle News, ο Stefan Schaller, πρόεδρος της BMW Motorrad, μίλησε για τις στρατηγικές επιλογές της εταιρείας αλλά και αποκάλυψε ότι έρχονται και άλλα νέα μοντέλα!
Πιο συγκεκριμένα, είπε:  «Πρέπει να παρουσιάζεις νέα μοντέλα για να αναπτύσσεσαι, αν σταματήσεις, αμέσως θα μείνεις πίσω. Φέτος, τα δύο scooters μας ήταν πολύ σημαντικά για τις χώρες της Νότιας Ευρώπης. Μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε παρουσιάσει άλλα 9 μοντέλα, που θα συνεχίσουν την ανάπτυξή μας και του χρόνου»

Ο Schaller συνέχισε: «Τώρα έχουμε τρία μοντέλα maxi scooters. Έχουμε σκοπό να επεκταθούμε και σε μικρότερα κυβικά. Επίσης, η γκάμα Heritage είναι πολλά υποσχόμενη, με το R NineT και την οικογένειά του που επεκτάθηκε, και στο Μιλάνο θα δούμε ένα νέο μοντέλο, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλα».

«Επίσης, το G310 είναι μια ακόμη γκάμα, για την οποία έρχεται και ένα μοντέλο ακόμα. Σκοπός του μοντέλου είναι να προσελκύσουμε νέους πελάτες στην BMW, με την χαρακτηριστική ποιότητά μας και προσιτή τιμή. Θέλουμε να φέρουμε νέους πελάτες, αλλά δεν έχουμε σκοπό να κατέβουμε στα 125 κυβικά η πιο χαμηλά. Θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στα μοντέλα μεγάλου κυβισμού» 
 

 
  • Νίκος

    Πώς οικειοποιείστε έτσι τις συνεντέυξεις άλλων περιοδικών και παραπλανείτε τον κόσμο με τους τίτλους που βάζετε; Αυτά τα κάνουν οι απατεώνες. Για σοβαρευτείτε λίγο γιατί σας βλέπει και σας διαβάζει κόσμος.

      1
    • Mototriti

      Απάντηση: Αγαπητέ Νίκο, όπως ίσως θα διάβασες δεν οικειοποιηθήκαμε όπως λες την συνέντευξη, αλλά αναφέραμε κανονικά το όνομα του μέσου από το οποίο λάβαμε τις πληροφορίες. Όσο για τον τίτλο, δεν νομίζουμε ότι η κατά λέξη δήλωση από τον ίδιο τον Schaller για 9 μοντέλα, την οποία αναφέρουμε, είναι παραπλανητική.

        1

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ