net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τι θα δούμε άραγε από τους Γερμανούς;

Intermot: 2 νέα μοντέλα;

Πληροφορίες θέλουν την BMW να παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα στην έκθεση Intermot, που θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας, τον Οκτώβριο.

 
Η έκθεση Intermot, η οποία θα γίνει τον Οκτώβριο στην Κολωνία της Γερμανίας, αναμένεται να φιλοξενήσει μια ενδιαφέρουσα πληθώρα μοντέλων από πολλούς κατασκευαστές, και σήμερα πληροφορούμαστε ότι και η BMW πιθανότατα να εμφανίσει 2 νέα μοντέλα. 


Η Βαυαρική φίρμα, συγκεκριμένα, έχει δηλώσει ότι στην έκθεση θα δούμε αλλαγές σε πολλά μοντέλα της, αλλά και δύο ολοκαίνουργιες μοτοσυκλέτες που θα κάνουν το ντεμπούτο τους. 

Αν και ήδη γνωρίζουμε σχετικά με δύο νέες εκδόσεις του R nineT, τις Pure και Racer, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα δούμε αυτά τα δύο μοντέλα. Οργιάζουν, ωστόσο, οι φήμες σχετικά με δύο μοτοσυκλέτες βασισμένες στο G310R, εκ των οποίων η μία θα είναι supersport και η άλλη on-off/adventure!

Δεν είναι μυστικό, άλλωστε, ότι η Ινδική TVS είναι τεχνικός συνεργάτης της BMW και βασίζει το supersport μοντέλο της, Apache 300, στο G310R, ενώ πληροφορίες θέλουν το Apache 300 να λαμβάνει το σήμα της Βαυαρικής εταιρίας και να πωλείται στην γκάμα της, από του χρόνου. 

Ένα ακόμη σενάριο είναι ότι ένα από τα μοντέλα που θα δούμε, θα είναι ένα μεγάλο cruiser, για το οποίο είχε γίνει έντονος ντόρος προ ολίγων μηνών, με γερμανικά δημοσιεύματα να μιλούν για την έλευση ενός «XDiavel Killer»! 
Τι ακριβώς θα δούμε; Μόνο ο χρόνος θα δείξει! 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ