Ο Stephen Langitan έξω από την αντιπροσωπεία της Kawasaki, στην Αθήνα.

Stephen Langitan: Περνάει από την Ελλάδα!

Στάση στην χώρα μας έκανε ο ταξιδιώτης από την Ινδονησία, ο οποίος κάνει ένα επικό ταξίδι 30.000 χιλιομέτρων από την Τζακάρτα στο Λονδίνο! Δείτε περισσότερα…

Ο Stephen Langitan, Ινδονήσιος βετεράνος αναβάτης με τεράστια εμπειρία στις μοτοσυκλέτες, έχει ξεκινήσει ένα επικό ταξίδι από την Τζακάρτα στις 25 του Μαρτίου. Απώτερος στόχος του είναι να φτάσει στο Λονδίνο, διανύοντας συνολικά 30.000 χιλιόμετρα, εντελώς μόνος του! Όχημα της «εκστρατείας» του αποτελεί μία Kawasaki Versys-X 250, η οποία είναι η αντίστοιχη έκδοση της Versys-X 300 που έχουμε εμείς στην Ευρώπη.

Στην σχεδιασμένη του διαδρομή, περιλαμβάνεται και η Ελλάδα και αυτή την στιγμή ο Langitan είναι στη χώρα μας. Μάλιστα, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΤΕΟΜΟΤΟ Α.Ε., της αντιπροσωπείας της Kawasaki, προκειμένου να ελέγξει και να κάνει service το Versys-X 250 του.  Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τους ανθρώπους της Kawasaki.

Ο Langitan σκοπεύει να φτάσει στο Λονδίνο στις 17 του Αυγούστου, έχοντας κάνει μέχρι τώρα περίπου 20.000 χιλιόμετρα. Το ταξίδι του ονομάζεται «Indonesian Flag» και στόχο έχει να κάνει την χώρα του γνωστή σε όλο τον κόσμο, ενώ ο ίδιος ενημερώνει με εξελίξεις από το ταξίδι του, το blog του στην ιστοσελίδα stephenlangitan.com. Καλή περάτωση ευχόμαστε εμείς!