net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένας Ninja πάντα βρίσκει τον τρόπο.

Kawasaki Ninja 300 στο Nurburgring

Πώς νομίζετε πως θα τα πήγαινε ένα Ninja 300 στην πιο διαβόητη πίστα της Ευρώπης; Κι όμως, το μικρό δικύλινδρο λυσσάει μέσα στο Nurburgring, γράφοντας και αξιολογότατο χρόνο.

 
Όχι απλώς δεν είναι μια τουμπανιασμένη Superbike, δε φτάνει που τα κυβικά του είναι μόλις 300, αλλά και ο αναβάτης του είναι σχετικά νέος. Δηλαδή, έτσι λέει ο ίδιος, καθώς ομολογεί πως από το 2016 θα έχει δίπλωμα που του επιτρέπει πρόσβαση σε μεγάλες μοτοσυκλέτες - πάντως ικανός είναι για να το πηγαίνει έτσι, φανταστείτε τι θα κάνει αργότερα.
Στην πραγματικότητα, το Ninja 300 στα χέρια του γράφει ένα αξιοπρεπέστατο 9:25 στο Nurburgring, χρόνος που ουδόλως εύκολο είναι να επιτευχθεί, ακόμη και με μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες.

Εδώ που τα λέμε δηλαδή, μέσα στις στροφές το μικρό δικύλινδρο Ninja δε δείχνει να χάνει ιδιαίτερα σε ταχύτητα, στις ευθείες είναι που τα κυβικά και τα άλογα θα έκαναν τη διαφορά. Πάντως τη διασκέδασή του την προσφέρει και με το παραπάνω και του αφήνει κι έναν καταγεγραμμένο χρόνο που του επιτρέπει να κοκορεύεται στους φίλους του.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ