net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Καλό και άγιο το GPZ 900, άλλο όμως μοντέλο περιμέναμε να δούμε στη θέση του. Το GPZ 750 Turbo.

Τρίτο teaser για το Kawasaki Ninja H2

Το τρίτο teaser για το επερχόμενο Turbo Kawasaki Ninja H2, δεν δίνει κάποιο νέο στοιχείο για τη μοτοσικλέτα. Αντίθετα, στο teaser παρακολουθούμε μια ιστορική αναδρομή στην ιστορία της εταιρείας.

 
Μετά το 1ο βίντεο teaser, όπου φαινόταν αμυδρά μέρος του σχήματος της μοτοσικλέτας, το 2ο teaser μας πήρε τα μυαλά, κάνοντας μας να ανατριχιάσουμε με τον χαρακτηριστικό ήχο του Turbo!

Το 3ο teaser είναι ελαφρώς απογοητευτικό αν το συγκρίνεις με το δεύτερο, καθώς σε αυτό η εταιρεία δεν δίνει κάποιο νέο στοιχείο για την επερχόμενη επαναστατική Turbo μοτοσικλέτα της, επιλέγοντας να κάνει μια ιστορική αναδρομή. Στο βίντεο, επισημαίνεται πως το όνειρο της Kawasaki να γίνει παγκόσμιος ηγέτης σε θέματα τεχνολογίας άρχισε 136 χρόνια νωρίτερα, το 1878.

Στο βίντεο κάνουν την εμφάνιση τους ιστορικά πρόσωπα της εταιρείας, αλλά και τεχνολογικά επιτεύγματα του Akashi. Αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες (Z 900, Samurai και GPZ 900, αλλά και οι σύγχρονες Ninja και ΜΧ μοτοσικλέτες), SSV, αεροπλάνα, ελικόπτερα, πλοία, τρένα, ρομπότ, jet ski, αλλά και έργα υποδομών με τα οποία ασχολούνται οι Ιάπωνες.

Το βίντεο καταλήγει στο ότι το H2 είναι αποτέλεσμα αυτών των 136 χρόνων πρωτοποριακής σκέψης και καλλιεργημένης τεχνολογίας, και θυμίζει το ραντεβού της μοτοσικλέτας με την ιστορία, στις 30 Σεπτεμβρίου 2014, στην έκθεση Intermot.

Επόμενο teaser στις 8 Σεπτεμβρίου.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ